28 november 2016

Het exclusieve “Geffense Torre Bierglas” vanaf heden te reserveren.

GEFFEN -Het Toren Bier, waarvan de opbrengst naar de restauratie van de Geffense Torre gaat, wordt goed verkocht, mede dankzij de hulp van Wilma’s kadoshop en natuurlijk uw waardering van dit lekkere bier.

Op dit moment is de netto opbrengst ca. 900 Euro en wij krijgen vaak de vraag of er bijpassende glazen zijn. Nu is een glazenier bereid gevonden om een beperkte oplage glazen aan te maken met het “oude” Geffense gemeente wapen, zoals hierboven afgebeeld en uiteraard in 6 kleuren. De netto opbrengst gaat naar de restauratie van de monumentale Geffense Toren.

Onder het wapen, in kleur, staat in grijs tinten het woord “Geffen”. Wij verwachten het glas rond de jaar wisseling of begin januari 2017. Het glas is bestemd voor 30 cl bier en het formaat wordt Thur Pokal genoemd, is 18,4 cm hoog en ca.7,5 cm breed. Een chique glas, zoals hieronder afgebeeld.

Gezien de beperkte oplage kunt u inschrijven voor deze glazen tegen 3,50 Euro per stuk. Inschrijven kunt u door een email te sturen naar harrypeters@live.nl onder vermelding van Bierglazen Geffen, aantal bestelde stuks, naam, adres en telefoon nummer.

Foto: het glas “Thur Pokal”.

unnamed-1

Foto's:


u