27 april 2017

Van Zoggel bestrating: “Ons speerpunt is kwaliteit”

GEFFEN-ROSMALEN – “Het is een passie en een uitdaging om elke keer weer de wensen van de klant optimaal vertaald te krijgen en te realiseren”, schrijft Bart van Zoggel op zijn website. Van Zoggel, Grondwerken, Bestrating en Rioolservice heeft een brede specialisatie. In een relatief korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een aantal hoofdtaken waarin vele specialiteiten zitten opgesloten. “Ons speerpunt is het leveren van kwaliteit”, aldus Bart van Zoggel.

Compleet
Levering van traditioneel vakwerk in alle soorten bestratingen. Van straat tot tuin. Wij zorgen voor de aanleg van uw bestrating in uw tuin en van uw parkeerplaats. Heeft u speciale wensen of ideeën voor een eigen ontwerp, Bart komt graag bij u langs, om uw wensen te bespreken en u te adviseren. Ook voor het onderhoud van uw straatwerk, levering van bestratingmateriaal, aan- en afvoer, levering van zand… Het gehele pakket, grondwerk, bestrating en rioolservice heeft van Zoggel voor u in huis.

Vakwerk
Van huis uit is Bart stratenmaker. Sierbestrating voor tuinen of oprit is en blijft een van zijn ambachtelijke passies. Bart: “Vakwerk, op maat. Daar geniet je toch van als dat klaar is”. De tuin van een nieuwbouwhuis is intussen al lang geen sluitpost meer. Immers, de tuin maakt het geheel compleet. Van Zoggel kan als geen ander voor die tuin van grote betekenis zijn. Het complete grondwerk, afgraving, ophoging en sleuven graven, is bij Bart van Zoggel in goede handen. Hij heeft professioneel materiaal voorhanden waarmee het werk snel en accuraat kan worden opgeleverd.

24- uurs rioolservice
In feite beginnen de rioolwerkzaamheden al tijdens de bouw van een huis. Dat is niet zomaar een klusje. Deze moet doordacht en vooral professioneel worden aangebracht. “Wanneer het daar fout gaat is het bijna onherstelbaar en blijft het je hele leven lang achtervolgen”, zegt Bart. Van Zoggel heeft van het riool een specialisatie gemaakt. Deels door de opgedane kennis, professioneel materiaal en voor een groot deel de ervaring die in de loop der jaren is opgedaan. Het zijn drie onmisbare elementen in het geheel. “Van aanleg tot ontstoppen”. Met de meest moderne apparatuur maken ze het verstopte riool weer gangbaar. En met de speciale rioolcamera zijn de zwakke plekken optimaal in beeld te brengen. www.vanzoggelbestrating.nl

Foto's:


I