12 mei 2017

4 tegen 4 boardingvoetbaltoernooi

VINKEL – De zesde editie van het traditionele 4 tegen 4 voetbaltoernooi van buurtvereniging Beukenlaan – Platanenstraat, vindt plaats op 17 juni. De komende weken wordt er hard gewerkt om het kunstgrasveld in hartje Vinkel aan de Platanenstraat om te toveren tot een boardingvoetbal-arena. Veel vrijwilligers zetten zich hiervoor in.

De maand juni zal in het teken staan van het inmiddels traditionele 4 tegen 4 voetbaltoernooi van buurtvereniging Beukenlaan – Platanenstraat, de zesde editie. Er wordt dit jaar gespeeld om een nieuwe wisselbeker, de vorige Coop-wisseltrofee is in handen van de drievoudig winnaar CV Ge Ziet Mar. Een extra uitdaging om deze kampioenen te onttronen.

Damesvoetbal

Vorig jaar zijn er voor het eerst dames/meisjeswedstrijden gehouden. De organisatie zou graag, naast het toernooi voor de mannen, ook een apart toernooi voor de dames willen houden. Hiervoor is wel een minimum aantal teams noodzakelijk. Dus dames: meld je aan, geef je op!

De voetbaldag voor de Vinkelse jeugd vindt plaats op de zaterdag voor de Vinkelse Kermis, 17 juni a.s. Alle Vinkelse jongens en meisjes tot 15 jaar kunnen gratis meedoen. Aanmelden en informatie: fvanzoggel@home.nl

Foto's:


0