25 mei 2017

Steunt u ook de ‘Sponsor Fiets Actie’ van Wim Raaijmakers

NULAND-ROSMALEN – In september gaat Wim Raaijmakers, fysiotherapeut bij Jozefoord en Vivent Mariaoord met pensioen. Hij wil zijn loopbaan afsluiten met een sponsoractie in de vorm van een fietstocht naar Santiago de Compostella

Santiago de Compostella
Hij heeft het plan opgepakt om het goede doel te koppelen aan zijn fietstocht naar Santiago de Compostella fietsen. Doel van deze geweldige sponsoractiviteit is de aanschaf van een nieuwe duofiets voor de bewoners van Vivent Mariaoord. Je kunt hem daarbij steunen d.m.v. een bepaald bedrag per afgelegde kilometer (2600 km /1 cent per km) of een vrije gift.
Alle sponsorgelden gaan 100% naar de financiering van de duofiets, want bewegen is juist zo goed voor bewoners van het verpleeghuis, zowel voor lichaam als geest!
Voor een bijdrage kun je het volgende banknummer gebruiken: NL14 RBRB 0939 8108 59 o.v.v. Santiago. Bij de receptie van Jozefoord staat een speciale bus, waar je jouw bijdrage kunt doneren.
Je kunt Wim volgen via Facebook, waarin hij zijn eigen blog bijhoudt: www.facebook.com/Fietsen-voor-een-duofi ets-799180036899477/
Steun jij ook Wim Raaijmakers en daarmee ook de bewoners van Mariaoord.

Foto's:


1