24 juni 2017

Anouk Ackermans: “Eindelijk was het zover”.

Verslag van Anouk… “Van type één naar type géén”

VINKEL -Ik ben de dag wat vervelend begonnen, ik had namelijk eerst een hypo toen ik wakker werd. Drie kwartier later zat ik op 22. Dus ik voelde me behoorlijk naar. Maar ik had er ook heel veel zin in dus even op de bank gezeten en papa en mama hebben alles klaar gezet.

door: Anouk Ackermans

Daarna gingen we met de bolderkar, rugzakken, flesjes water, petjes en vlaggetjes onderweg naar de Brugstraat. Eerst ging ik naar de winkel van Henry Hubers de Coop. Daar kregen we heel veel spekjes van Linda. Hmmmm ik kreeg meteen honger. Toen naar Maiky’s catering, daar kregen we zelfs 3 schalen broodjes.

De bus
Ondertussen was de bus ook al gearriveerd en mochten we met zijn allen in de bus. Er waren echt super veel mensen. In de bus ging sommige zelfs zingen. De reis gin heel snel en veel vlugger dan ik had verwacht mochten we de bus alweer uit omdat we er waren.

Sommige waren zelf met de auto gekomen, dus die zagen we daar in Zeist. Ineens zag ik ook ome Stefan en die riep Anouk je mag al gaan voetballen met Ronald de Boer. Dus ik gelijk meegerend en mocht meteen het veld in.
Samen met andere kindjes kregen we voetbal les, ik had heel goed opgelet. Na de les kreeg ik nog 3 handtekeningen, eentje op mijn pet, een op mijn Ajax T-shirt en ook nog eentje in mijn vriendenboekje. Dat was heel erg leuk.

Ronald de Boer
Er waren veel mensen daar, maar overal waar ik keek zag ik ook oranje petjes en oranje rugzakken, dus dat was wel handig. Op de markt kon je ook gekke foto’s laten maken, een quiz doen en mocht ik eindelijk mijn Ronald de Boer bal ophalen. Helemaal leuk!
Toen ging er een meneer praten door de microfoon en ging iedereen tellen van 10 naar 0. En daarna mochten we gaan lopen. De hele oranje bende bij elkaar. Het was heel er leuk.

Team Anouk, grootste team
Toen we er bijna waren hadden 2 teamleden ook nog knallers bij! En die lieten ze afgaan toen we de groepsfoto hadden. Dat was echt heel leuk (Bart en Mandy).
We kregen allemaal een echte medaille. Toen ging die meneer weer praten. Er zouden 3 teams een prijs krijgen zei hij. Dat was wel spannend. 1 prijs ging naar meest ludieke actie, dat was een meisje die zelf kaarten had gemaakt en verkocht. Dat vond ik heel knap. 1 prijs ging naar een dorp die elk jaar een knalfeest geven en daarbij een wereldbedrag bij elkaar krijgen, die hadden vorig jaar ook al zoveel geld. En toen… toen zei hij dat de prijs van het grootste team ging naar…. TEAM ANOUK. Ik was heel blij en ging meteen het podium op.

Heel veel geld
Ook opa ging mee het podium op. En toen mochten we ook nog het bord omdraaien met hoeveel centjes erop gehaald zijn. Nou echt wel zoveel centjes als ik ze zelf had zou ik ze gebruiken voor de botsauto’s. Maar gelukkig gaat het naar een beter doel! Het waren er veel en veel meer dan we hadden verwacht. Zoveel lieve mensen hebben allemaal centjes gegeven..

Daarna gingen we naar de bus. We mochten nog even op de foto met Mandy en de zilveren olympische medaille. En daarna de bus in.

Bedankt
Het was een super dag!!!
SUPER BEDANKT IEDEREEN!!!
Heel veel liefs van Anouk Ackermans

Op deze pagina’s kun je nog veel meer lezen en foto’s kijken van de actie en de dag:
JDRF pagina: www.jdrfwalk.nl/actie/anouk-ackermans/updates

Mijn Facebook pagina: www.facebook.com/search/top/?q=anouk%20gaat%20lopen%20t1d

gallery ids=”26818,26819,26820,26821,26822,26823,26824,26825,26826,26827,26828,26829,26830″

Foto's:


1111111111111