14 juni 2017

Hoofdsponsor Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling verlengt contract met Nooit Gedacht

Op zaterdag 10 juni hebben voetbalvereniging Nooit Gedacht en haar hoofdsponsor Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling een nieuw sponsorcontract ondertekend. Met het nieuwe tweejarige contract – dat ingaat vanaf het voetbalseizoen 2017/2018 – bouwen beide partijen verder op de prettige samenwerking in de afgelopen voetbaljaren. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is namelijk sinds jaar en dag hoofdsponsor van Nooit Gedacht. Het Geffense familiebedrijf ziet haar naam graag verbonden aan Nooit Gedacht, omdat de vereniging maatschappelijk actief is en veel betekent in de Geffense samenleving.

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling uit Geffen is een familiebedrijf dat al ruim 47 jaar succesvol woningbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert. Korte communicatie- en beslissingslijnen en 250 ervaren medewerkers kenmerken het bedrijf. De onderneming kent vier kernactiviteiten: Projectontwikkeling, Bouwbedrijf (realisatie van woningbouw en bedrijfshuisvesting, inclusief Timmerfabriek), Van Wanrooij keuken, badkamer & tegelwarenhuys en beheer van commercieel vastgoed.

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe contract in het bijzijn van de familie Van Wanrooij, het bestuur en de sponsorcommissie van Nooit Gedacht ondertekend tijdens het jaarlijkse Kampioenenbal. Om de ondertekening extra feestelijk te maken, kregen alle leden een heerlijk petitfourtje aangeboden.

Meer informatie over Nooit Gedacht en Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling op www.nooitgedachtgeffen.nl en www.vanwanrooij.nl.

Foto's:


DD