02 augustus 2017

16 SEPTEMBER GRATIS FILMMIDDAG/AVOND VOOR DE GEFFENSE JEUGD

GEFFEN -Eind vorig jaar heeft Dorpsraad Geffen de jeugd aan het denken gezet door middel van “Het beste idee voor Geffen”. Alle kinderen t/m 16 jaar kregen de mogelijkheid een idee of ontwerp in te sturen van zijn of haar idee dat Geffen nog mooier en leefbaarder zal maken.

De winnaars zijn bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst:  Lynn en Daan Eikenaar hadden het idee geopperd om een leuk kabouterpad te maken bij het arboretum.

De Kruipers hadden samen bedacht om een filmmiddag in sporthal De Geer te houden voor alle kinderen in Geffen. Gedurende de middag moeten er films worden gedraaid voor zowel de jongste jeugd als de wat oudere jongeren.

Deze bijzonder creatieve ideeën zullen -op initiatief van de dorpsraad- worden gerealiseerd. Beide ideeën zijn zeker een aanwinst voor Geffen, dus bedankt winnaars!

Speciaal voor alle Geffense kids zal op 16 september de filmmiddag van de winnaars van ”Het Beste Idee Van Geffen” worden gerealiseerd. Dus kom allemaal kijken jongens en meisjes! Gratis toegang.

 

Foto's:


D22