10 september 2017

Kennismakingslessen Karate

ROSMALEN – Karate-do De Meierij organiseert voor iedereen van 16 jaar en ouder gratis kennismakingslessen (Shotokan-) karate met training en demonstraties op donderdag 21 september 19.30-21.00 uur in De Hazelaar in Rosmalen.

Karate-do, de Japanse kunst van het verdedigen zonder wapens, wordt al bijna 30 jaar beoefend bij Karate-do De Meierij. De vereniging wordt gekenmerkt door het gedreven beoefenen van de sport, gecombineerd met gezelligheid onder de leden. De trainingen worden gegeven door ervaren, Rijksgediplomeerde leraren.

Van de (Shotokan-) trainingen word je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker. Je oefent het kihon (basistechnieken), kata (schijngevecht) en kumite (partneroefeningen, van vaste tot vrije vorm). Daardoor train je je conditie, coördinatie, focus, balans, reactievermogen en controle. Oefenen met verschillende partners geeft een extra uitdaging en veel plezier. Volgend uit de Budotraditie staan bij de trainingen veiligheid, verantwoordelijkheid en respectvol met elkaar omgaan voorop.

Karate-do De Meierij heeft leden van diverse leeftijden. Vanaf 16 jaar tot zo fit als je je voelt om op de mat te staan is iedereen welkom. Het geeft aan dat karate een sport is voor het leven. En om voor te leven.
Informatie: www.karatedo.nl e-mail en aanmelden: secretaris@karatedo.nl

Foto's:


O