19 september 2017

Muziekpodium blaasorkest ‘GoeiSmoesje’

GEFFEN – Studieorkesten zijn de kweekvijver voor harmonie en fanfare maar ook voor blaasorkesten en dweilkapellen. GoeiSmoesje, een blaasorkest dat zijn roots heeft in Geffen, heeft het initiatief genomen om een soort van ‘speelplek’ te creëren voor de jonge muzikanten van diverse studieorkesten en overige muziekgezelschappen uit voormalig Maasdonk. Samen, door middel van muziek, kennis maken met elkaar, op zondag 24 september.

Het doel is om samen, jong en oud, muziek te maken en vooral de jongeren een mooi en vooral bijzonder ‘podium’ te geven. De deelnemers van deze muzikale middag zijn onder andere de jeugd/studieorkesten van ODIO Vinkel, Union Nuland en WIK Geffen, aangevuld met optredens van kapellen uit de omgeving van Maasdonk. Verder vertonen ook de bazuinblazers van het Gilde Sint Anthonius Abt hun muzikale kunsten op het podium.

Bezoekers hebben een leuke middag en steunen jonge muzikanten met hun aanwezigheid. De toegang is gratis en voor de allerkleinsten is er een luchtkussen aanwezig.

De locatie is het Gilde terrein in Nuland aan de IJzerkampen Nuland (achter de Hazenkamp). Aanvang is om 13.00 uur tot 17.00 uur, toegang gratis.

Optredens

Beginnersorkest Little O’ – Studieorkest Young O’ – Studieorkest Union – Studieorkest WIK Bazuinkorps Gilde – St Antonius Abt Nuland – Dweilorkest De Doofpotters – Blaaskapel De Pompzwengels en Blaasorkest GoeiSmoesje

Foto's:


0