VVD heeft wethouder klaarstaan

SINT-MICHIELSGESTEL – De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Volgende week, op 21 maart, mogen we naar de stembus om onze volksvertegenwoordigers te kiezen. De Gestelse liberalen van de VVD leveren altijd realistische bestuurders. Daar gaat het om bij de verkiezingen en kwaliteit gaat voor kwantiteit. De VVD heeft een wethouder klaarstaan, voor Mobiliteit én voor Economie. Maak nader kennis met Bart van de Hulsbeek.

Bekende dorpsgezichten stropen de mouwen op

SINT-MICHIELSGESTEL – 20 doorgewinterde Gestelnaren staan op de CDA kandidatenlijst. Met bekende gezichten als Kirk den Otter, Joost Hermans, Arie van Erp, Peter van de Ven, Thieu van Berkel, Toon van den Berg, Ina Bakker en Nelleke van Gurp. Het moge duidelijk zijn: “Ook Gestel is in uitstekende handen bij het CDA!“

D66 stelt aan u voor: Roel Bouwman

SINT-MICHIELSGESTEL – Roel Bouwman is fractievoorzitter van de Gestelse D66-fractie en lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hij woont in Berlicum en is ondernemer in de ICT-branche. Buiten het werk is hij fanatiek fietser en zeiler en registervinoloog.

VVD voor deugdelijke financiële huishouding

SINT-MICHIELSGESTEL – De Gestelse VVD is voor een deugdelijke financiële huishouding van de gemeente. De inkomsten en uitgaven van de gemeente moeten met elkaar in lijn liggen. De inkomsten van de gemeente bepalen wat de uitgaven zullen zijn, niet andersom. Dit moet elk huishouden doen, de gemeente dus ook.

Waarom een stem op Ed Mathijssen van de PPA?

SINT-MICHIELSGESTEL – Op 21 maart gaan vele inwoners van onze gemeente stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. De PPA hoopt op een goede opkomst. Dat u gaat stemmen is het allerbelangrijkste. Wat u ook stemt.Natuurlijk wil de PPA graag een positieve uitslag. Wij hebben als grootste partij de afgelopen vier jaren verantwoordelijkheid gedragen en daadkracht getoond door de inzet van zes raadsleden en onze wethouder Ed Mathijssen.

DorpsGoed op de koffie bij … Mariska Sturkenboom

SINT-MICHIELSGESTEL – De afgelopen jaren maakte u op allerlei manieren kennis met DorpsGoed. U zag ze in het gemeentebestuur, u zag en hoorde ze als actieve raadsleden en u kwam hen ook tegen tijdens vele wijkbezoeken in uw dorp. Sinds enige weken presenteert DorpsGoed een reeks interviews waarin u kennis maakte met individuele leden van de partij. Deze week spreken we met de lijsttrekster en beoogd wethouder van DorpsGoed: Mariska Sturkenboom.

CDA Team Den Dungen: ‘Nu lang genoeg ‘beste stuurlui’ geweest!’

SINT-MICHIELSGESTEL – Den Dungen ligt tussen de twee grotere dorpen in van onze gemeente. Een prima centrale plek om je lijsttrekker te hebben wonen…Lianne van der Aa is hier geboren en getogen, ging in Gestel naar school en kent de gemeente Sint-Michielsgestel op haar duimpje. Samen met Anja Andres voert zij het CDA Team Den Dungen aan. “We zijn als CDA klaar om het college in te gaan.”

De kracht van GroenLinks Sint-Michielsgestel: De jongste lijsttrekker van de gemeente

SINT-MICHIELSGESTEL – Sam Goossens is lijsttrekker van GroenLinks Sint-Michielsgestel. Hij is 23 lentes jong en studeert Bestuurskunde bij Avans Hogeschool in Den Bosch. “Verjonging is essentieel in de politiek, het zijn met name jonge mensen die deze tijd het beste begrijpen en de snelle ontwikkelingen kunnen volgen en duiden,” zegt Marom Portier, kandidaat-raadslid en nummer twee op de verkiezingslijst. “Juist deze jeugdige leeftijd van Sam zien wij als een enorm pluspunt!”