Foto’s kermis Berlicum

BERLICUM – De kermis van Berlicum wordt nog tot dinsdag gehouden. Gaat het met verschillende dorpskermissen in de regio niet zo goed, zondagmiddag was daar niks van te merken. Mooi weer, druk bezette attracties met hier en daar zelfs een wachtrij. Wim Poels maakte bijgaande impressie. Druk op de afbeelding voor een vergroting.

Balkumse braderie in beeld

BERLICUM – Onder toch nog een vaak stralend zonnetje is vanmiddag in Berlicum de jaarlijkse braderie gehouden. Wim Poels maakte bijgaande foto-impressie. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Ranja sluit kindervakantieweek af (foto’s)

Vrijdag, de laatste dag van de kindervakantieweken in de regio. Stichting Ranja sluit vandaag af met een gezamenlijke spellendag voor de kinderen uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Inclusief luchtkussens en de mogelijkheid om te drummen. Klik op de foto voor een vergroting.

Griezelen bij JAM (foto’s)

MIDDELRODE – Vlak voor ze weer naar school mogen, kunnen de kinderen in Middelrode nog even flink griezelen. Dat is immers het thema van de kindervakantieweek van JAM, de Stichting Jeugdactiviteiten Middelrode. De Brug nam een kijkje. Klik op de afbeelding voor een vergroting. (foto’s: Wim Poels)

Fotoreportage Bouwdorp Den Dungen

In de laatste week van de schoolvakantie barst het kindervakantiewerk weer los. De Brug ging er kijken. Hier de foto’s van het Bouwdorp Den Dungen, dat dit keer in het teken stond van de boerderij. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Foto’s Mini-Gestel

Volop getimmerd wordt er deze dagen bij Mini-Gestel. De kindervakantieweek van Sint-Michielsgestel staat deze week in het teken van 1001 nacht. Wim Poels maakte bijgaande foto’s. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

KVW Berlicum in beeld

Het kindervakantiewerk draait op volle toeren. De Brug ging kijken op verschillende locaties, onder meer het KVW Berlicum. Wim Poels maakte bijgaande impressie. Druk op de afbeelding voor een vergroting.

Vierdaagselopers in beeld

Medewerkers van weekblad de Brug stonden vanochtend aan het parcours van de Vierdaagse in Nijmegen. Werden de wandelaars woensdag getrakteerd op grote hitte en vingen sommige lopers gisteren een flinke stortbui, vanochtend waren de wandelaars bijna unaniem enthousiast over het weer: zonnig, maar niet te warm. Ook voor de toeschouwers was het prettig toeven aan […]

GP Kivada (foto’s)

Scherpe bochten, een paar kleine hellinkjes. Maar vooral een vlak parcours, waar het lastig inhalen is. Het zijn een paar kenmerken van de GP Kivada, die afgelopen weekeinde verreden werd. Wim Poels maakte bijgaande foto-impressie. Klik op de afbeelding voor een vergroting.