Swingende stoet Krabberdonk in beeld

KRABBERDONK – Het weer was dan wisselvallig vanmiddag in Krabberdonk, de buitjes weerhielden de talloze deelnemers aan de optocht van Krabberdonk er niet van te laten zien dat het dorp de pan uit swingt. Wim Poels maakte bijgaande foto’s. Klik (onder ‘Dit kan u ook interesseren’ op een van de foto’s voor een vergroting en […]

Bokkendonkse optocht heel goed te filmen (foto’s)

BOKKENDONK – Volop fototoestellen en filmende mobieltjes vanmiddag bij de optocht in Bokkendonk. Het motto van dit jaar mag dan zijn Bokkendonk, niet te filmen, velen probeerden het toch. En met succes, het was een korte maar mooie stoet. Wim Poels maakte bijgaande impressie. Klik op een afbeelding (onder ‘Dit kan u ook interesseren’) en […]

Gimde glittert en schittert tijdens optocht

GEMONDE – Het glitterde en schitterde vanmiddag tijdens de optocht. Met veel deelnemers uit het land van de Mullukzuipertjes, maar traditioneel ook de nodige jongeren uit de omliggende dorpen. Weekblad de Brug was erbij en Wim Poels maakte bijgaande foto-impressie. Klik op de afbeeldingen (onder ‘Dit kan u ook interesseren’) voor een vergroting en scroll […]

Foto’s kermis Berlicum

BERLICUM – De kermis van Berlicum wordt nog tot dinsdag gehouden. Gaat het met verschillende dorpskermissen in de regio niet zo goed, zondagmiddag was daar niks van te merken. Mooi weer, druk bezette attracties met hier en daar zelfs een wachtrij. Wim Poels maakte bijgaande impressie. Druk op de afbeelding voor een vergroting.

Balkumse braderie in beeld

BERLICUM – Onder toch nog een vaak stralend zonnetje is vanmiddag in Berlicum de jaarlijkse braderie gehouden. Wim Poels maakte bijgaande foto-impressie. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Ranja sluit kindervakantieweek af (foto’s)

Vrijdag, de laatste dag van de kindervakantieweken in de regio. Stichting Ranja sluit vandaag af met een gezamenlijke spellendag voor de kinderen uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Inclusief luchtkussens en de mogelijkheid om te drummen. Klik op de foto voor een vergroting.

Griezelen bij JAM (foto’s)

MIDDELRODE – Vlak voor ze weer naar school mogen, kunnen de kinderen in Middelrode nog even flink griezelen. Dat is immers het thema van de kindervakantieweek van JAM, de Stichting Jeugdactiviteiten Middelrode. De Brug nam een kijkje. Klik op de afbeelding voor een vergroting. (foto’s: Wim Poels)

Fotoreportage Bouwdorp Den Dungen

In de laatste week van de schoolvakantie barst het kindervakantiewerk weer los. De Brug ging er kijken. Hier de foto’s van het Bouwdorp Den Dungen, dat dit keer in het teken stond van de boerderij. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Foto’s Mini-Gestel

Volop getimmerd wordt er deze dagen bij Mini-Gestel. De kindervakantieweek van Sint-Michielsgestel staat deze week in het teken van 1001 nacht. Wim Poels maakte bijgaande foto’s. Klik op de afbeelding voor een vergroting.