Maak kans op een HIgh Wine bij Open Dag Laverhof

HEESWIJK – Laverhof, locatie Cunera / de Bongerd zet op zaterdag 17 maart van 14.00 tot 16.00 uur haar deuren open voor het publiek. Een unieke kans om alles te weten te komen over alle facetten van de zorg en de diensten die Laverhof nog meer aanbied. Interessant voor iedereen die zorg nodig heeft maar ook voor degene die zorg wil bieden. Familie, vrienden en kennissen maar zeker ook aantrekkelijk voor toekomstige bewoners, medewerkers en vrijwilligers.

Nieuw boek: De helende kracht van je emoties

HEESWIJK-DINTHER – Andrea Luijten en Harry Vos uit Heeswijk-Dinther schreven een inspiratie- en doeboek voor het herstellen van emotionele en psychosomatische klachten en voor ontwikkeling van welzijn en zingeving. Wat maakt dat je soms veel heftiger reageert dan je zou verwachten of onverklaarbare lichamelijke klachten krijgt? Waarom leidt lang en goed nadenken lang niet altijd […]

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne bekend

SINT-MICHIELSGESTEL – 8.617 leden van Rabobank Hart van De Meierij brachten in totaal ruim 42.000 stemmen uit op 425 lokale verenigingen en stichtingen. Een mooi resultaat voor de vierde editie van deze donatieactie, die in eerdere jaren nog ‘Hart voor Elkaar’ heette. De ‘prijzenpot’ van deze editie was verhoogd naar € 200.000,- en wordt in januari 2018 uitbetaald. Met een vierde plek en een bedrag van 2080 euro was Mini-Gestel de organisatie uit de gemeente Sint-Michielsgestel die het meest van de actie wist te profiteren.

“Het voelt, nog net voor ik ermee stop, als de kroon op mijn werk”

SINT-MICHIELSGESTEL – Hij verwacht omstreeks mei 2018 over te huizen naar de nieuwe locatie in het centrum van Sint-Michielsgestel. Het is voor Piet van Esch van The Read Shop die nu nog gevestigd is aan het Petrus Dondersplein 14, gelijk ook het moment om het roer over te dragen aan zijn dochter Marieke. Zijn nominatie voor de titel Ondernemer van het Jaar 2017 ervaart hij als een leuke verrassing waar hij bijzonder mee ingenomen is want; “Het voelt als een stukje waardering en, nog net voor ik ermee stop, als de kroon op mijn werk.”

Johan van Breugel van Davco Sierbestratingen en Davco 2e Kans vereerd met nominatie Ondernemer van het Jaar

SINT-MICHIELSGESTEL – Davco Sierbestratingen, kringloopwinkel Davco 2e Kans aan de Venkant 7 en de horeca van sporthal Theereheide in Sint-Michielsgestel. Het zit allemaal in het pakket van Johan van Breugel uit die plaats. Of dat nog niet genoeg is, is van Breugel actief in de Gestelse politiek, voorzitter van carnavalsvereniging De Klaprozen, levert een bijdrage aan de plaatselijke carnavalskrant en is nooit te beroerd om iemand vooruit te helpen. Zijn uitpuilende agenda weerhoudt hem er niet van om ook deel te nemen aan de verkiezing van Ondernemer van het Jaar. “Ik voel me vereerd met de nominatie”, laat hij weten.

De Ruwenberg Hotel Meetings Events genomineerd: Richard Jouvenaar is trots op zijn bedrijf en medewerkers

SINT-MICHIELSGESTEL – Hij is trots. Op de fantastische evenementen, feesten, congressen en bijzondere gebeurtenissen die bij De Ruwenberg Hotel Meetings Events aan de Ruwenbergstraat 7 in Sint-Michielsgestel al plaats vonden en daarmee de gemeente op de wereldkaart zetten. Richard Jouvenaar, die er de scepter voert, is echter vooral trots op hét team van medewerkers die ervoor zorgen dat iedereen in een sfeervolle ambiance enthousiast en gastvrij ontvangen wordt. Hij schuift de credits voor de nominatie van de titel ondernemer van het jaar door naar iedereen die in het bedrijf zijn steentje bijdraagt en stelt en passant voor de titel aan te passen in onderneming van het jaar.

Ontdek jouw manier om je lichaam krachtig én soepel te houden

BERLICUM – Eigenaresse Marion de Laat bekroont het 12 ½ jarig jubileum van haar myPilates met de opening van een eigen centrum in Berlicum: de Ruimte. “Ik wil leerlingen meer bieden dan een uur pilatesoefeningen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een – letterlijk en figuurlijk – eigen ruimte. Het moest zo veel meer worden dan een met matjes bezaaide vloer en een kleedkamer waar je zo snel mogelijk uit wilt.’ En dat is haar gelukt.

‘ZorgMies doet waar de reguliere thuiszorg niet meer aan toe komt’

BOXTEL – ZorgMies Nederland (regio De Meierij) heeft ook voor de inwoners van Sint-Michielsgestel en omstreken professionele zorgzame ZorgMiesen klaar staan. Het belangrijkste doel is om zolang mogelijk eenieder een goed gevoel van eigenwaarde te laten behouden en een bijdrage te leveren aan een positieve gezondheid. Persoonlijk maatwerk in ondersteuning en begeleiding, om veilig & […]