Fusie tot SCG’18 een feit

SINT-MICHIELSGESTEL – Het is een feit: de plaatselijke voetbalverenigingen vv SCI en RKVV Sint-Michielsgestel fuseren per 1 juli tot SCG’18 (Sportclub Gestel)!

Dante Haurissa Nederlands Kampioen tot 18 jaar

BERLICUM – In Tilburg werd zaterdag 10 maart gestreden om het Nederlands Kampioenschap voor de jeugd tot 18 jaar. Judoclub Berlicum was met 7 judoka´s aanwezig. Dante Haurissa wist al zijn partijen overtuigend te winnen met een ippon. De mooiste manier om een kampioenschap te behalen.

Toernooi met een gouden randje

DEN DUNGEN – Het regiotoernooi van judoclub Yushi Ghasi vond zondag 11 maart plaats in Litserborg in Den Dungen. Speciaal voor het 50-jarig jubileumjaar van de club waren er mooie gouden bekers te verdienen.

F.C. Engelen 1 – B.M.C. 1: 1 – 1

Afgelopen zondag was het weer een belangrijke wedstrijd voor beide elftallen. FC Engelen staat met 20 punten uit 13 wedstrijden keurig in de middenmoot. Wil de ploeg in het restant van dit voetbalseizoen nog enige rol van betekenis gaan spelen zou er tegen B.M.C. gewonnen moeten worden. Maar ook B.M.C. moest winnen om plaats drie op de ranglijst vast te houden en in het spoor van koploper Real Lunet en de nummer twee Avanti’31 te blijven. Avanti’31 heeft veruit de beste papieren, maar in theorie kan de tweede periode ook nog door B.M.C. gewonnen worden.

Puntendeling Den Dungen

DEN DUNGEN – In de uitwedstrijd tegen Buren moest Den Dungen genoegen nemen met een puntje. Beide ploegen wisten ieder een keer doel te treffen: 1-1.

Nederlaag voor Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Haarsteeg hield vrijwel iedereen er al rekening mee dat Sint-Michielsgestel deze wedstrijd wel zou winnen. De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd redelijk eenvoudig met 0-2 gewonnen, dus dat zou thuis ook wel gebeuren. Hoe anders was het uiteindelijk. Sint-Michielsgestel speelde zeker niet slecht, maar Haarsteeg leek, in vergelijking […]

Irene verliest met ruime cijfers

GEMONDE – In een wedstrijd met twee gezichten heeft Irene thuis met 6-0 verloren van Berkdijk. In de eerste helft waren de teams goed tegen elkaar opgewassen en was niet te zien dat Berkdijk zes plaatsen hoger op de ranglijst staat dan Irene. Het was jammer dat Bart Bressers al snel in de wedstrijd geblesseerd raakte en moest worden vervangen door Kay van de Sande.