Koploper Rhode wint ook in Heeswijk

HEESWIJK – Het verrassende Rhode wist ook op bezoek in Heeswijk de drie punten binnen te slepen. In een gelijkopgaande wedstrijd kwam de thuisploeg al snel op voorsprong door een benutte penalty van Wouter van Dijke. Daarna brachten twee standaardsituaties Rhode op voorsprong. Wat Heeswijk na rust ook probeerde, verder dan wat dreigende momenten in en om het strafschopgebied kwam het team van Marc vd Ven niet. In de slotminuut counterde de ploeg van oud Heeswijk-trainer Theo van Lieshout zich nog naar 1-3.

Den Dungk bekert verder na spannend slot

DEN DUNGEN – Met de promotie naar de eerste divisie staat ook het bekertoernooi automatisch weer op het programma voor Den Dungk. Tegenstander in de eerste ronde is Attacus uit Veghel, waarvan vorig weekend nog nipt verloren werd in de competitie. Den Dungk weet te winnen met 78-80 en neemt zo revanche.

Tweede editie Dommelcross

SINT- MICHIELSGESTEL – “Deze hardloopcross moet definitief op de hardloopkalender!” Dat was een veel gehoorde kreet van de bijna 500 deelnemers vorig jaar.
Dus heeft de organisatie opnieuw een heerlijke en volledig onverharde route uitgezet in het bosrijke natuurgebied Zegenwerp in Sint-Michielsgestel, waar jong en oud op 4 februari 2018 aan kunnen deelnemen, ongeacht het niveau en zowel recreatief als competitief.

Kantelpunt beslissend bij Volharding – Heeswijk

HEESWIJK -Op bezoek bij Volharding in Vierlingsbeek liep het Heeswijk van coach Marc vd Ven tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Het kantelpunt in deze wedstrijd lag rond een uur spelen, want beide partijen gingen redelijk gelijk op. Wouter van Dijke (maker van de 0-1) schoot vrij voor doelman Vullings op de binnenkant […]

VV Irene wint met overtuigende cijfers

GEMONDE – VV Irene heeft haar tweede wedstrijd van het seizoen op overtuigende wijze gewonnen. Het plezier is, na een vervelend seizoen vorig jaar, weer helemaal terug bij de jonge ploeg van trainer Michael van de Wal.

SCI wint derby tegen Den Dungen

DEN DUNGEN – Voor SCI en Den Dungen is er in de vierde klasse E slechts sprake van één echte derby. Die speelde zich af op sportpark Heidelust in Sint-Michielsgestel. De thuisploeg won met 2-1.