Sportieve 50-plussers gezocht

BERLICUM – Een groepje sportieve enthousiaste 50-plussers uit Berlicum zoekt voor hun sportclub ‘Trimclub Berlicum’, met spoed nieuwe leden. Trimclub Berlicum is in 1970 opgericht en bestaat dit jaar dus 47 jaar.

Drie zusjes Van Rooij Brabants Kampioen

DEN DUNGEN – Afgelopen weekend werden in Dongen de Brabantse Kampioenschappen verreden. De drie zusjes Van Rooij werden alle drie Brabants Kampioen. Evi werd kampioen met Den Östriks Macho in de klasse DZ1, Sofie werd kampioen met First Flight in de klasse AB-B en Nina werd Kampioen met Chico in de klasse BL1.

Opnieuw Profielloop na succesvolle eerste editie

GEMONDE – De tweede Profielloop in Gemonde gaat op 17 september georganiseerd worden. Vorig jaar hebben Robin Bogers en David Mornout dit evenement georganiseerd als profielwerkstuk van Gymnasium Beekvliet, dat zij met een 9 hebben afgerond. Nu beide heren geslaagd zijn voor het vwo hebben ze besloten om de Profielloop nogmaals te organiseren.

’t Dupke bij beste acht landenteams Europa

SINT-MICHIELSGESTEL – Op 28, 29 en 30 juli werden de voorrondes gespeeld van de Europcup pétanque voor verenigingen die landskampioen zijn geweest. Er streden 27 landenteams tegen elkaar in 4 poules, die elk weer in verschillende Europese plaatsen gespeeld werden. Aangezien het eerste team van JBC ’t Dupke dat kampioenschap in 2017 behaalde, moest het aantreden in Waterloo. Daar zouden de Gestelaren uitkomen tegen de landskampioenen van Engeland, Oostenrijk, Noorwegen, Jersey en België.

Ouder-kindgym

SINT-MICHIELSGESTEL – Ouder-kindgym zit er weer op. Bij deze les mogen de ouder(s)/verzorger(s) deelnemen aan de les. Zo kunnen zij zien wat hun kinderen afgelopen seizoen geleerd hebben. De kinderen konden op hun beurt zien wat hun ouders nog konden. Zoals altijd was het een groot feest!

Eerste Rolstoelbadminton in regio

?HEESWIJK-DINTHER – Sinds 2 maanden wordt er op donderdagmorgen met een rolstoel gebadmintond bij de badmintonclub Argus uit Heeswijk-Dinther in de sporthal De Zaert. Elke donderdagmorgen van 8.45 uur. tot 10.45 uur. Voor het rolstoelbadminton gelden aparte spelregels. Nergens in de omgeving wordt deze manier van badmintonnen aangeboden. Daarmee heeft deze badmintonclub een unieke positie in de regio ingenomen.