Atelierroute

SINT-MICHIELSGESTEL – Dit jaar wordt op 10, 17 en 24 september de derde editie van de Atelierroute Sint Michielsgestel van start. Tot aan het van start gaan van de route worden regelmatig een paar van de deelnemers aan u voorgesteld.

#romeo@julia, een tijdloze klassieker in een moderne jas

HEESWIJK – Theatergroep de Kersouwe speelt dit jaar #romeo@julia, een bijzondere versie van Shakespeares tragedie over de onmogelijke liefde tussen Romeo Montecchi en Julia Capuletti. Een energieke voorstelling die jong en oud zal beroeren (8+). De première vindt plaats op zondagmiddag 20 augustus om 14:30 uur. Kaarten €11,50 (incl.serv.k) te bestellen op www.kersouwe.nl, bij Uitpunt Veghel en bij Paperpoint in Heeswijk.

Liedjes meezingen en lekker drummen in de Kersouwe

HEESWIJK – Drumdrumdrum, de makers van de succesvolle voorstellingen ‘BOOMWHAKALAA!!’ en ‘BANBANKUNE’, brengen een voorstelling met de leukste en meest energieke liedjes uit beide shows, aangevuld met spetterend nieuw werk! ‘BANWAKABOOM’ is speciaal voor festivals en openluchttheaters ontwikkeld.

Atelierroute

SINT-MICHIELSGESTEL – Dit jaar gaat in september de derde editie van de Atelierroute Sint Michielsgestel van start.
Tot aan het van start gaan van de route stellen we elke twee weken op deze plaats een paar van de deelnemers aan u voor.

Tuinfeest leuke afsluiting vakantie

DINTHER – Jaarlijks wordt in Dinther een tuinfeest gehouden in de ontmoetingstuin achter de kerk in Dinther. Een feestje met vertier voor jong en oud. Iedereen is welkom op zondag 20 augustus vanaf 12.00 uur om zich te vermaken met muziek, activiteiten voor kinderen en volwassenen , hapjes, drankjes en de plaatselijke talentenjacht HaDee got Talent. De toegang is gratis, net als het geboden plezier en de gezelligheid.

Will Jonkers trapt nieuw seizoen Brabantse Avond af

BERLICUM – De Brabantse Avonden in Den Durpsherd in Berlicum staan garant voor sfeervolle avonden met muziek en/of cabaret van eigen Brabantse bodem! Op zondag 24 september begint het nieuwe seizoen van de Brabantse Avond. De Berlicumse gitarist Will Jonkers trapt het nieuwe seizoen af, samen met de groep Dè Vèlt op. Voor Will Jonkers is het wel heel letterlijk een thuiswedstrijd….

FestyLand luidt zomervakantie in met stapel nieuwe namen

Terwijl het grootste deel van Nederland geniet van een welverdiende vakantie, is de organisatie van FestyLand achter de schermen druk bezig voor de 10e editie van dé afsluiting van het festivalseizoen! Naast het selecteren van de beste foodtrucks, de indeling van het terrein finetunen, het klaarstomen van Camping Hemel te Rijk met uitgebreide mogelijkheden en […]

Theater en circus in de Kersouwe

HEESWIJK – Welkom in de magische wereld van Villa Verdraaid. Waar tafels dansen, hoedjes vliegen en de vlucht van kegels op ieder moment op stop kan worden gezet. Villa Verdraaid is een vrolijke kindervoorstelling (4+) van plm. een uur lang. Woensdagmiddag 9 augustus, aanvang 15.00 uur. Entree €4,50 (incl. serv.k.). Kaarten voor deze familievoorstelling zijn te koop in de ticketshop op www.kersouwe.nl, bij Paperpoint Heeswijk of Uitpunt Veghel.

Atelierroute

SINT-MICHIELSGESTEL – Dit jaar gaat in september de derde editie van de Atelierroute Sint Michielsgestel van start.Tot aan het van start gaan van de route stellen we elke twee weken op deze plaats een paar van de deelnemers aan u voor.

Publieksexcursies Buitenlokaal Haanwijk

SINT-MICHIELSGESTEL – Iedere tweede zondag van de maand is het Buitenlokaal geopend voor publiek. Op zondag 13 augustus zal het Buitenlokaal op Landgoed Haanwijk geopend zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Binnen krijgt u informatie over het werk van Brabants Landschap en om 13.00 uur start er een rondleiding door het prachtige gebied onder leiding van natuurgidsen van IVN en Natuurgroep Gestel. Van 12.00 tot 15.00 uur is er een imker aanwezig, die u alles kan vertellen over het leven van de bij. De vrijwilligers van de Kindermoestuin laten de tuin en hun werk met de kinderen zien. En voor een gezellig kopje thee of koffie kunt u terecht bij het naastgelegen Theehuis ’t Haantje. Het Museum Romeins Halder is van 12.00 uur tot 16.00 uur open voor belangstellenden.