Bijzondere concerten in Heeswijk Dinther

HEESWIJK-DINTHER – Zo’n 40 musici vanuit de hele wereld strijken vanaf 27 december neer in Heeswijk-Dinther om samen te spelen, te repeteren en prachtige concerten in de omgeving te geven. De toegang is voor alle concerten gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden.

Cor Swanenberg speelt op Brabantse Avond

BERLICUM – De Brabantse Avonden in Den Durpsherd in Berlicum staan garant voor sfeervolle avonden met muziek en/of cabaret van eigen Brabantse bodem! Geniet van hun Brabantse humor, muziek en entertainment! Op zondag 28 januari wordt de Brabantse Avond verzorgd door Cor Swanenberg en de cabaretgroep Striepke Veur.

Filmmuziek op Kasteel Heeswijk

HEESWIJK – De jonge musici van de jeugdafdeling van het Filharmonisch Orkest ’s-Hertogenbosch spelen op woensdag 27 december de magische noten van Harry Potter and the Deathly Hallows tijdens het Kerstival van Kasteel Heeswijk. Zowel om 13.30 uur als om 15.00 uur geven zij onder leiding van dirigent Lex Bergink een kort optreden in de Salon.

Kerstconcertjes Muziekschool Médèz

BERLICUM/SINT-MICHIELSGESTEL – Komende weken zijn er diverse kerstconcert van leerlingen van muziekschool Médèz. Vandaag, donderdag 14 december vanaf 16.45 uur, is er een kerstvoorstelling én open les van de musicalgroep van Médèz in de Huif. De musicalgroep start in januari met de voorbereiding op de musical Legally Blonde. Ben je tussen 7 en 12 jaar, kom dan kijken, en wie weet mag je meteen mee dansen, zingen en spelen!

Sfeervol ‘Kerst-uur’ bij het Gestels Gemengd Koor

SINT-MICHIELSGESTEL – Het Gestels Gemengd Koor bereidt zich voor op twee bijzondere kerstoptredens, in St. Michielsgestel en in Schijndel. In vier talen: Engels, Frans, Duits en Zweeds wordt er, onder leiding van dirigent Wilma van der Schoot, toegewerkt naar een stralend optreden. De pianobegeleiding is in handen van Coby Wagemans.

Kerstconcert Harmonie Wilhelmina

DEN DUNGEN – Het ultieme kerstgevoel beleven? Kom dan op zondag 17 december naar het traditionele kerstconcert van Harmonie Wilhelmina! Dat vindt plaats in de grote zaal van Litserborg (Den Dungen) en begint om 14.00 uur. De toegang is zoals altijd gratis.