18 november 2015

De eerste twee punten zijn voor Be Quick

NULAND – Vandaag staat de eerste wedstrijd in de zaalcompetitie op het programma. Prinses Irene is gepromoveerd en speelt dus voor het eerst met de schotklok. Prinses Irene begint goed en scoort de eerste twee schoten: 0-2 al na 1 minuut. Daarna ook binnen 3 minuten staat het al 1-3 voor de uitploeg. Maar hier laat Be Quick het niet bij zitten. Ze scoren zo 5 doelpunten achter elkaar en komen op voorsprong. Er wordt veel gescoord aan het begin van de eerste helft. In de rust is het 9-4 voor Be Quick.
En ook na de rust kan Prinses Irene de score van Be Quick niet bijhouden. Prinses Irene scoort de tweede helft nog 3 keer en dit betekend dus dat het niet genoeg is om de punten mee te nemen. Met 10 doelpunten verschil is de eerste wedstrijd gespeeld. 18-8 voor Be Quick. Volgende week is het meteen een belangrijke wedstrijd voor Be Quick, ze spelen om 14.20 in Velden tegen Swift. Doelpuntenmakers:
Yvonne Ruijs 7, Joyce vd Lees 3, Jody Roovers 2, Nina v Baast 2, Danique v Lee 2, Kris Hanegraaf, Karin v Lith