27 november 2015

Surinaams en Antilliaans eten in Schijndel

Aan de Boschweg 64 opent zondag een nieuwe eetzaak. Vanaf 29 november 12.00 uur zijn klanten welkom bij CuraSu.

CuraSu staat voor Curaçao en Suriname. CuraSu eetzaak is ontstaan uit de gedachten van Adriel van Langeveld en zijn moeder Jeanila Bekkers-Huybregts, die een cateringbedrijf wilde opzetten vanuit de Antiliaanse keuken.
Zover is het niet gekomen. Haar man Maarten Bekkers, die al jaren een eigen bedrijf heeft, zag kansen in het leegstaande pand aan de Boschweg 64. Adriel en zijn vrouw kregen de kans om een mix van Antilaanse en Surinaamse gerechten te samen te brengen in een Uniek concept.
Eten is een passie in de Surinaamse en Antilliaanse cultuur en de maaltijden worden met veel liefde bereid. Het is genieten van al het lekkers dat in die landen gemaakt wordt.
Thuis bereiden Adriel en zijn vrouw Cherill (afkomstig uit Suriname) de diversen maaltijden, broodjes en snacks uit hun culturen voor gelegenheden binnen de familie. Hierdoor ontdekten ze hun passie om de smaken goed tot zijn recht te laten komen. Tijdens verjaardagen of andere gelegenheden werd de twee regelmatig gevraagd waarom ze geen eigen eetzaak begonnen.
Toen die kans kwam hebben ze hun plannen gemaakt en zijn onze recepten gaan bundelen om een perfecte eetkaart samen te stellen. Ze denken dat die goed bij de Nederlandse mensen zal vallen. Natuurlijk verkoopt het stel daarbij regulaire dranken en/of dranken uit hun cultuur.
CuraSu heeft maandelijks een product in een actie, zodat er met korting van bepaalde gerechen kan worden genoten.
Wij hopen U te mogen begroeten aanstaande zondag 29 november 2015 vanaf 12.00 uur om onze keuken te proeven.

Foto's:


0