25 november 2015

Wielervereniging Schijndel

Bjorn van der Heijden heeft op zaterdag 21 november de nationale veldrit van Hilversum voor elite en beloften op zijn naam geschreven. De belofterenner die in het veld uitkomt voor Orange Babies – ZZPR.nl bleef Koen van Dijke uit Baarle Nassau en Roel van der Stegen uit Sittard voor. Roy van Heeswijk legde beslag op een 5e plaats en Douwe Verberne op een 9e. Rowan Bergmans eindigde als 24e. Pete Uptegrove behaalde bij de nieuwelingen een mooie 8e plaats zijn broer Carl eindigde als 38e. Bij de masters was er een 14e plaats voor Michel Groenendaal.Ronan van Zandbeek heeft in Scheveningen op zaterdag 21 november de strandrace op zijn naam geschreven. Hij bleef Didier Boumans en Frederik Decaster voor. Bij de vrouwen zegevierde de vriendin van Van Zandbeek, Paulina Rooijakkers.
Sophie de Boer heeft op zondag 22 november in de wereldbekerveldrit voor vrouwen in het Belgische Koksijde een 5e plaats behaald.
Micki van Empel nam op zaterdag 21 november in Frankrijk te Pieric deel aan een internationale veldrit voor elite en beloften alwaar hij een 27e plaats behaalde.

Kei van Schijndel

Björn Vos is op de jaarlijkse contactavond voor de jeugd uitgeroepen tot winnaar van de Kei van Schijndel 2015. Björn toont altijd 100 procent inzet bij training Hij is goed te coachen en er is verbetering zichtbaar. Hij groeit! Naast de uitreiking van de Kei werd er zoals ieder jaar stil gestaan bij de renners van categorie 7 die volgend jaar nieuweling worden. Ook werd trainer Albert Ketelaars bedankt voor al zijn werk voor de jeugdafdeling. Hij kreeg een mooi cadeau om de winter mee door te komen.

Foto's:


k