20 december 2015

Dames Zephyr komen laat op gang

De dames van Zephyr speelden zondag in Moergestel tegen nummer vijf Roef. te handballen. Zephyr staat zelf op de vierde plaats en wilde dit zo houden. Al snel kwam Roef op voorsprong omdat Zephyr niet wakker was. Door snelle aanvallen op te zetten en break outs te lopen waarbij de Schijndelse keepster Peggy Blankwater machteloos in de goal stond liep Roef uit tot 9-2. Ingrid Bijnen en Esther van Eggelen rondden hun kansen goed af. Zephyr kreeg geen grip op de wedstrijd en de dames van Roef liepen nog verder uit. Na een kwartier kwam Zephyr beter in het spel. Nolly Goossens speelde zich goed vrij en Esther van Eggelen kon met een sprongschot scoren. Willeke Timmers zette de ruststand op 11-7
Na de peptalk van coach Ad Martens ging Zephyr met goede moed het veld weer op. Maar weer was het Roef dat snel kon scoren. Zephyr herpakte zich en zette mooie aanvallen op. Shanti Vermeer werd vrijgespeeld in de hoek en kon de bal in het doel krijgen. Zephyr kwam dichterbij door doelpunten van Sonja van Hamond en Mariëlle van de Aa, maar Roef bleef op snelheid spelen en pikte zo nog diverse doelpunten mee.
Zephyr kon niet meer aanhaken en moest zijn meerdere erkennen. De ploeg had in de eerste helft te zwak gespeeld om de wedstrijd nog te kunnen keren. Eindstand 21-15.

Foto's:


0