15 december 2015

Dames Zephyr weten doel te vinden

Zondagochtend 13 december stond voor de dames van Zephyr de wedstrijd tegen Bouwcenter Centen HVW op het programma. De wedstrijd begon goed voor de dames van Zephyr en het was al snel 3-0. Dit door twee mooie doelpunten van Esther van Eggelen en een penalty van Ingrid Bijnen. Vanaf het begin speelde de Schijndelse dames een vijf-een-verdediging waardoor de tegenpartij uit haar spel raakte. HVW kreeg diverse tweeminutenstreffen waardoor Zephyr in overtal was. Beide clubs gingen de rust in bij een stand van 15-5.
Na de rust ging HVW ook een vijf-een-verdediging spelen. Esther van Eggelen kreeg mandekking en werd zo even uit het spel gehaald. Maar toch vielen er een aantal doelpunten voor Zephyr, mede door een ver schot van Loes Ketelaars vanuit de hoek. Peggy Blankwater stond erg goed te keepen en hield veel ballen tegen. Toen kreeg Esther van Eggelen twee keer snel achter elkaar twee minuten. Hier maakte HVW gebruik van en scoorde twee doelpunten. Loes Ketelaars ging op de cirkel spelen, werd door Willeke timmers aangespeeld met een stuitbal en maakte een prachtig doelpunt. Zephyr oefent dit al een aantal weken op de trainingen en dat betaalde zich nu uit. Zo eindigde de wedstrijd in een 25-9 overwinning.