20 december 2015

Geïllustreerde dichtbundel ’nen Brabander

BERLICUM/SCHIJNDEL – Na in 2012 de bundel: ‘Omdat je altijd meereist in mijn hart’ te hebben uitgebracht, vonden Mariëlle van Schijndel-de Haas(Berlicum) en Cindy Langenhuijsen(Schijndel) het tijd voor een nieuwe gedichtenbundel.

Waar in de vorige bundel voornamelijk gedichten van troost en herkenning staan, komen zij dit keer met een bundel Brabants. Mariëlle schrijft over het dagelijks leven in Brabant op zijn Brabants. Zij schreef ook het op internet veel gedeelde gedicht; “’nen Brabander.” Redenen te over om samen met Cindy (fotografe) de handen wederom bijeen te slaan.
Diverse onderwerpen, voorzien van prachtige bijpassende beelden komen aan bod in deze bundel op z’n Brabants. Laat u verrassen door de diversiteit aan gedichten en foto’s en laat u meevoeren door het zonnige zuiden. Van de kermis tot de Sint-Jan, van wefkes tot ‘ne skônne mens en laat u het water in de mond lopen bij ’n Bossche bol.
Het boekje is voor € 9.95 te koop via de websites van beide dames: www.levensgedicht.nl en www.fotocindy.nl. Verder is de bundel verkrijgbaar bij:Mieke Wijgergangs in Berlicum, Creativi-tijd in Berlicum, Bruna in Schijndel, VVV Jan Heestershuis in Schijndel, The Read Shop in St Michielsgestel, The Read Shop in Boxtel en bij Paperpoint in Heeswijk-Dinther.

Foto's:


0