bert meriam van vlijmen

Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur viert tienjarige jubileum

VINKEL– Al tien jaar staan Meriam en Bert van Vlijmen aan het roer van het familiebedrijf Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur aan de Brugstraat 18A in Vinkel. Een jubileum dat het echtpaar viert met een Open Dag op 27 december van 11.00 uur tot 16.00 uur waar zij iedereen hartelijk voor uitnodigen.

Door Wendy van Lijssel

De roots van Bert van Vlijmen liggen in de interieurwereld. Zijn vader was meubelmaker en ook Bert is behept met creatieve genen. Hij werd binnenhuisarchitect, deed eerst in loondienst ervaring op en liep uiteindelijk het ‘keukenvirus’ op. Iets dat hij niet wilde bestrijden, maar hem uiteindelijk aanmoedigde om – bijgestaan door zijn vrouw Meriam – Bert van Vlijmen keukenarchitectuur te beginnen. Een bedrijf waarin Bert ongeremd al zijn passie en creativiteit kwijt kan en hij de keuken als kloppend hart ziet voor elk huis.
In de prachtige showroom op de begane grond kan iedereen inspiratie opdoen en indien gewenst een door Bert op maat gesneden, kwalitatief hoogwaardige keuken laten ontwerpen. Belangrijk te vermelden is daarbij dat niet alleen mensen met een dikke portemonnee van zijn diensten gebruik kunnen maken. “Ik maak geen onderscheid. Iedereen is hier welkom. Voor een ‘greepje’ tot een hele keuken en voor elk budget”, stelt Bert resoluut.

Italiaanse keukens

Het stel werkt vooral met Italiaanse keukens van Comprex en Valcucine. “Die zijn niet doorsnee, maar anders dan de gebruikelijke qua strakheid, vormgeving, detaillering, maatvoering, het gebruik van mooie lakken en de uiteindelijke uitstraling. Dat is helemaal af. Vakwerk en van topkwaliteit”, stelt het echtpaar gedreven.
Op 27 december (3e kerstdag) wordt het tienjarig bestaan van Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur gevierd met een Open Dag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Bert en Meriam eensgezind: “We maken er een feestelijke dag van en nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen.” Voor meer informatie www.vanvlijmenkeukens.nl of 073-5324280

Foto's:


0