Regiobank Den Dungen opent de deuren

 

DEN DUNGEN – Met ingang van maandag 4 januari opent aan het Heilig Hartplein 6A in Den Dungen de Regiobank zijn deuren. Een bankfiliaal met de klant als centrale middelpunt die het ‘ons kent ons’ gevoel als uitgangspunt heeft. Voor betalen, sparen, hypotheken, maar ook persoonlijk advies en bemiddeling van verzekeringen staat Dian van Grinsven als persoonlijk aanspreekpunt vijf dagen in de week voor iedereen klaar en er is een aantrekkelijke actie die tot eind januari loopt.

De regiobank van Peter van Grunsven & Haerkens Assurantiën is, zo vertelt genoemde enthousiast, uniek is in zijn werkwijze. “Wij zijn de bank in de buurt. Een bank die een totaal pakket aanbiedt op gebied van verzekeringen, hypotheken én bankzaken. Uniek omdat er één persoonlijk aanspreekpunt is die alle zaken regelt. Bij ons worden klanten gekend en er is tijd en aandacht voor elke zaak of vraag waarbij we meedenken met de klant en oplossingsgericht werken. Samengevat lachen en huilen we met onze klanten. Niemand is bij ons een nummer”, meldt Peter van Grunsven resoluut. Laatstgenoemde spreekt uit ervaring want onder zijn leiding worden er al succesvol filialen gerund in de regio. Dat succes is, zo laat hij weten, uit het al genoemde te verklaren. “We staan heel dicht bij de mensen. Elke Regiobank heeft een bekend lokaal aanspreekpunt die inwoners kennen en heeft een kantoor waar mensen zich in huiskamersfeer thuis voelen. Een warm nest zogezegd. Het ‘ons kent ons’ gevoel wat voorheen overal normaal was is dat bij ons nog steeds. Wij zijn de bank en het assurantiekantoor tussen de kerk en de kroeg”, aldus Peter. De tarieven en producten die geboden worden zijn, volgens genoemde, beter dan bij anderen. Een bankpas van de Regiobank kan overal gebruikt worden. Als openingsactie kan iedereen tot eind januari zonder inspanningen € 50,00 verdienen. “Iedereen die bij ons een betaalrekening opent, gekoppeld aan een spaarrekening en gebruik maakt van onze overstapservice, waarbij wij alles regelen, krijgt € 50,00”, laat hij weten. Peter nodigt iedereen uit om vrijblijvend een keer binnen te wandelen. “We zijn vijf dagen in de week geopend en laten graag ons nieuw filiaal zien”. Voor meer info: 073-7820106

Foto's:


0