Dr. Feelgood in Tuincafé

BERLICUM – Dr Feelgood speelt op zondag 3 april van 15.00 uur tot 18.00 uur in tuincafé De Witte Zwaan aan de Hoogstraat 30 in Berlicum. Niemand hoeft naar de dokter voor een goed gevoel, want Dr. Feelgood gaat zorgen voor een sfeervolle, ‘lekkere’ muzikale middag ingevuld met bekende akoestisch gespeelde songs. De toegang is gratis.

Dr. Feelgood: Vier vrienden die ervoor kiezen om muziek te maken in zijn meest zuivere vorm; naar de basis; akoestisch en dat betekent…..het pure muziekgevoel. Het gevarieerde en verrassende repertoire zo is samengesteld dat er gegarandeerd een groot ‘oh ja’ gevoel ontstaat. Van Christina Aguilera tot de Beatles en via de Golden Earring en Elvis naar REM. Popklassiekers die ‘uitgekleed’ en in akoestische vorm weer onvergetelijk worden gemaakt waarbij ook Nederlandstalige tophits vrolijk meegezongen kunnen worden.
Daarnaast is Dr. Feelgood uniek in zijn setting; de band zit het liefst tussen het publiek; niet statisch op een podium, maar gewoon tussen de mensen. Een (huiskamer) concert in optima forma met gezellige vloerkleden en 70’s sfeerverlichting. Samen met het publiek de muziek optimaal beleven. Zin om muzikaal te komen genieten? Kom dan langs op zondag 3 april bij De Witte Zwaan in Berlicum. De toegang is gratis. Meer info: www.facebook.com/Dr.FeelgoodLive.

Foto's:


0