23 maart 2016

Paasconcert Born 2 Be Bigband

De Born 2 Be Bigband uit Schijndel treedt maandag – Tweede Paasdag – op in grand café de Hopbel. Dan wordt ook de nieuwe naam van de band bekend gemaakt: een naam die beter aansluit bij het eigen karakter van de groep, bestaande uit muzikanten die de eerste stappen in de wereld van de bigband-muziek zetten. Het optreden wordt aangekondigd door het twintigkoppige Street Parade Orkest uit Veghel, dat voor aanvang het winkelend publiek in het centrum opwarmt en mee naar de Hopbel loodst.
Op het programma staan klassiekers uit de bigband-wereld zoals Montego Bay, Birdland en I feel good, maar ook het meer eigentijdse Sorry van Kyteman en Moondance van Van Morrison passeren de revue. Het concert begint om 15.30 uur en is gratis toegankelijk. Een mooie gelegenheid om in alle rust bij te komen van Paaspop en de paasdagen gezellig muzikaal af te sluiten.
Elke vrijdagavond repeteren de muzikanten van de Born 2 Be Bigband in ’t Spectrum. Interesse om mee te spelen? Neem dan contact op met dirigent Bas van Dun via s.van.dun@kpnplanet.nl.

Foto's:


0