24 mei 2016

Alico verliest ondanks goed spel

Afgelopen zondag op speelde DKV Alico tegen Klimop in Kekerdom. Voor Alico was het belangrijk om punten te pakken.
Na 6 minuten wist Klimop als eerste te scoren door middel van een afstandsschot. De aanvallen van Alico waren te kort om kansen te creëren. Daardoor kon Klimop meer doelpunten maken. Na 12 minuten kon Alico eindelijk iets terugdoen door een mooie doorloopbal. Hoewel Alico kort stond te verdedigen kon Klimop meerdere keren scoren met afstandsschoten. Net voor de rust kwam Alico terug door middel van twee strafworpen. Ruststand 6-3.
De wedstrijd was nog niet gespeeld. Na de rust was het Alico die het eerste doelpunt maakte. In drie minuten wist Klimop de voorsprong met 3 punten te vergroten. Klimop verslapte niet tijdens de wedstrijd en bleef scoren. Alico creëerde ook genoeg kansen, maar doelpunten vielen niet zo gemakkelijk als bij Klimop. Met nog 17 minuten te spelen ging het bij Alico beter draaien en wist het drie punten achter elkaar te verzilveren. De wedstrijd werd afgesloten met een doelpunt van Klimop. Alico verloor de wedstrijd met 14-8. Ondanks de goede kansen en verdediging heeft Alico de punten niet kunnen pakken die ze nodig hadden.
Zondag speelt Alico de laatste wedstrijd van deze competitie, om 11.00 uur thuis tegen Diosa