31 mei 2016

FCV d’n Urste

Een equipe van 22 rijders van FCV d’n Urste verscheen afgelopen zondag aan de start van de 66 manches tellende AK wedstrijd in Veldhoven. Voor FCV d’n Urste werd het een succesvolle dag met veel finalisten.
Mark van Gestel maakte bij deze wedstrijd zijn debuut, ondanks dat hij nog maar kort fietst vond hij zichzelf klaar voor de wedstrijden, dus de Boys van 9 jaar kregen er een geduchte concurrent bij. Met het vuur in de benen reed hij zijn allereerste manche, nam daarbij net iets te veel risico en moest dat bekopen met een valpartij. Gelukkig liet hij zich hierdoor niet afschrikken en verscheen ook in de volgende twee manches aan de start. Ook drie manches werden gereden door Marijn van de Biggelaar en Hidde Voets.
B-finales waren weggelegd voor Wesley Manders, Ton de Klein, Nick Leenders, Jelle van Delft, Robin van der Schoot, Bas van der Steen, Anouk Manders en Demi Manders.
De beste rijders van de dag mochten hun kunsten vertonen in de A-finale: Justin van Uden, Rowen Leenders, Jurian Leenders, Kyro van Schijndel, Ramon van de Bersselaar, Mark Mettler, Lars Jansen, Sanne Spierings, Laura Schakenraad, Mandy Spierings en Kim van der Schoot.
De volgende wedstrijd is een AK wedstrijd in Valkenswaard op zondag 5 juni.

Foto's:


0