07 juni 2016

Hebbes Theaterkids in Gemonde

GEMONDE – Na maanden van repeteren is het dan zover: de 12 spelers van Hebbes Theater uit Gemonde brengen de voorstelling ‘De Terugkeer van de Pinguïns’, een verhaal dat zich afspeelt op de Noordpool. De twee vriendinnen Esther en Sarah gaan er onderzoeken waar toch alle pinguïns zijn gebleven.
Het toneelstuk begint meteen spectaculair, want Esther en Sarah worden in de openingsscène met een helicopter afgezet. Dan kan het avontuur beginnen. Met een Verschrikkelijke Sneeuwman en een Vegetarische IJsbeer moet dat goedkomen. Dat het spannend wordt, staat vast, want de enge IJskoningin Kristalla is niet veel goeds van plan met de Noordpool.
Dit ijzingwekkend spannende avontuur is op op zaterdag 4 en zondag 5 juni te zien in het Hebbes Theater te Gemonde. Kaartjes kosten 2,50 euro per stuk.
Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om zelf óók te acteren bij Hebbes, onder leiding van een echte regisseur? Meld je dan snel aan want het aantal plaatsen is beperkt! Op www.hebbestheater.nl vind je meer informatie over de lestijden en de voorstellingen.

Foto's:


0