‘Mama, waar gaan die kinderen naar toe?’

BERLICUM – Berlicum is een nieuw vervoermiddel rijker. Met 10 kinderen aan boord rijdt de elektrische Stint sinds deze week door de straten van Berlicum. Waar gaan deze enthousiaste kinderen naar toe, wie is de eigenaar van dit fantastische vervoermiddel en wie kunnen er gebruik van maken?

Eén ding is zeker, de kinderen zijn onderweg naar een bijzondere en onvergetelijke belevenis. Daar zorgt Kinderopvang ’t Goudvisje voor die zich sinds deze week gevestigd heeft aan de Groeskant 1 in Berlicum.
“Op die locatie hebben we de afgelopen weken hard gewerkt om het pand in te richten volgens onze visie met nieuw meubilair en spelmateriaal”, aldus Nanna Verhaaren, directeur van Kinderopvang ’t Goudvisje. “De Stint past perfect bij ons! Vanuit onze zes kinderopvang- en BSO locaties in Rosmalen en Empel rijden deze al jaren rond, ze geven de medewerkers en kinderen de mogelijkheid om iedere dag op ontdekking te gaan. In Berlicum zijn we nieuw, maar met ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang en bijna 900 kinderen die wekelijks gebruik maken van onze opvang hebben we veel te bieden”.

Wij zorgen dagelijks voor een veilige en uitdagende omgeving waarin kinderen zich thuis voelen en ontwikkelen. Kinderen maken bij ons kennis met andere kinderen, de natuur, tradities en buiten zijn. “Bij ’t Goudvisje draait alles om het welzijn van kinderen” vertelt Eva Horck, locatiemanager in Berlicum. “We laten hen de natuurlijke wereld om zich heen ontdekken door te zien, horen, proeven, voelen en beleven. We maken samen bijzondere herinneringen en ontzorgen daarbij ouders.”

De nieuwe locatie in Berlicum heeft hierin veel te bieden. Midden in het groen, met een hele grote buitenruimte is er plek voor de kleinste baby’s om heerlijk buiten te slapen en krijgen ze veel persoonlijke aandacht van onze babyspecialisten. De peuters kunnen zaadjes planten in de moestuin, de groenten oogsten en proeven tijdens de lunch en voor de kinderen na school is er een uniek aanbod. Zij worden met de Stint opgehaald bij school en gaan een fantastische middag tegemoet. Een gevarieerd activiteitenprogramma staat garant voor uitdagende outdoor, sport- en spelactiviteiten, afwisseling, beweging en plezier. Na een drukke schooldag een ideale manier om je lekker uit te leven. Dit kan door een spel levend Stratego in het bos, een free run parcours af te leggen of te leren boogschieten en suppen.

Nieuwsgierig naar de locatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind(eren)? Op vrijdag 22 juni is iedereen van harte welkom bij het openingsfeest. Kinderen maken kennis met verschillende activiteiten, het kampvuur, de konijnen, de diverse speelmogelijkheden en natuurlijk kan iedereen een ritje maken in de Stint.
Voor meer informatie over Kinderopvang ’t Goudvisje kijk op www.goudvisje.nl

Foto's:


s