15 juni 2016

Warm applaus tijdens grootse showafsluiting GVG

GEFFEN – Het was vooraf al flink zweten. Optredens in elkaar zetten en oefenen, showkleding maken, materialen verplaatsen, er komt een hele organisatie bij kijken. Want in navolging van vorig seizoen was er ook dit jaar weer een spetterende showafsluiting van GVG met nog meer groepen op zondag 5 juni in de Koppellinck in Geffen.

Tijdens de show waren de volgende takken van GVG vertegenwoordigd: de twee groepen van streetdance, de drie turngroepen, de twee groepen van breakdance en onze allerkleinsten stonden ook op het podium en de twee groepjes van de peuter/kleutergym.
Deze middag was het genieten van deze diversiteit aan optredens voor het publiek, wat in grote getale, aanwezig was. Van half 3 tot half 5, met een verfrissende pauze tussenin, was er dans, turnen, breakdance en gym te bewonderen. Zelfs de peuters hadden geen podiumvrees. Ze speelden met de parachute, maakten een koprol en liepen over de wip.
Ook de trainsters, trainers en hulpen hebben een optreden verzorgd en dan is duidelijk dat deze mensen hun passie voor de sport, naast goed over kunnen brengen op kinderen, ook zelf tot in de puntjes (nog) beheersen! Deze middag is ook Ellie Savelkouls extra in het zonnetje gezet. Ze stopt als bestuurslid van GVG na 14 jaren, waarvan 13 als penningmeester, zeer actief betrokken te zijn geweest. We blijven haar wel zien bij de wekelijkse aerobics lessen. Voor streetdance leidsters Laure en Bibian is het niet meer te combineren dus we gaan op zoek naar goede vervanging voor de streetdance. Ook zij zijn daarom in het zonnetje gezet. De show werd afgesloten met alle deelnemers op het podium en het was een feest waarbij ook de confetti niet ontbrak. Lijkt het je leuk om sporten bij GVG te proberen? Streetdance, breakdance, turnen of starten bij de peuter/kleutergym? Dat kan! In het nieuwe seizoen mag je gratis twee proeflessen meedoen. www.gvg.jouwweb.nl

Foto's:


0