Open dag ModelVliegClub Berlicum

BERLICUM – ModelVliegClub Berlicum houdt op zondag 10 juli van 13.00 uur tot 17.00 uur open dag op het modelvliegveld Kaathoven nabij de Cunerakapel.

Op deze dag geeft ModelVliegClub Berlicum iedereen de gelegenheid te komen kijken en om vragen te stellen over deze hobby. Er worden ’s-middags demonstraties gegeven met modelvliegtuigen zoals trainingsmodellen, (elektro)zwevers, modellen voor gevorderden en ook wordt gevlogen met een paar prachtige schaalmodellen die tot in detail zijn nagebouwd. Wie interesse heeft om ook te gaan vliegen kan tijdens de open dag bij de leden van de modelvliegclub terecht voor advies over het starten met modelvliegen. Er word gezorgd voor een hapje en een drankje, deze zijn tegen een redelijke vergoeding te verkrijgen.

De route naar het veld is ruim bewegwijzerd en ook te zien op onze website onder de knop “extra’s”. Ook het programma voor deze middag kun je daar vinden. Voor meer informatie: http://members.home.nl/mvcberlicum

Foto's:


M