11 juli 2016

Turondo Dance sluit seizoen af met show

De jaarlijkse show van Turondo Dance Schijndel is afgelopen zondag gehouden in De Blauwe Kei in Veghel. Op deze warme zomerdag stonden 175 danseressen en enkele dansers klaar om 2 fantastische shows te geven.
Vanaf begin van het jaar is er hard getraind om dit weekend aan alle ouders, familieleden, vrienden en bekenden te laten zien wat iedereen geleerd heeft. Van kleuterdans tot hiphop, van showdans tot een vleugje modern, alle dansen zagen er super goed uit! Het thema van de show was Dance Academy, en de school stond onder leiding van een ‘strenge’ danslerares.
De dansen volgden elkaar snel op, de muziek varieerde van dance tot Adèle tot K3 en ondanks de warmte spatte de energie van het podium! De show werd afgesloten met een flitsende dans waarbij alle leden tegelijk op het podium dansten.

Jubileumjaar

Deze week zijn de laatste danslessen voor de zomervakantie en kijken we met alle groepen terug op een geweldig seizoen. Maar we kijken ook vooruit. Dit jaar bestaat Turondo Dance 40 jaar en na de zomervakantie start het jubileumjaar. We beginnen dan met optredens tijdens de Hartemert, op het podium tegenover de Kafmolen tussen 12.45 uur en 14.45 uur.
Lijkt het je leuk om volgend jaar mee te doen met de dansshow? Meld je dan aan voor een proefles via ledenturondo@gmail.com en kijk op de website www.turondo.nl voor meer informatie over onze vereniging. De danslessen beginnen weer in de week van 12 september. En denk je dat dansen alleen voor meisjes is? Onze hiphopgroepen zijn nog op zoek naar stoere jongens om met hen mee te komen dansen.

Foto's:


t