Unieke Studio 100 Spaaractie vol vakantieplezier voor kinderen in Winkelcentrum Molenhoekpassage

ROSMALEN – De winkeliersvereniging Molenhoekpassage organiseert van maandag 4 juli tot en met zaterdag 30 juli een unieke vakantie spaaractie. Bij elke aankoop van minimaal € 5,- delen de winkeliers een speciaal Studio 100 voucher uit.Tegen inlevering van deze vouchers kunnen klanten artikelen van Studio 100 kopen voor de speciale spaarprijs met hoge kortingen!
Het gaat om spellen als het K3 winkelspel, het Bumba Circus spel, Mega Mindy spel, vakantieboeken voor jongens en meisjes, voorleesverhalen en knuffels van Maya de Bij. Kortom, echt vakantieplezier voor kinderen!

Alle artikelen waarvoor gespaard kan worden, worden tentoongesteld in twee vitrines die in het winkelcentrum komen te staan.
Vanaf vrijdag 8 juli kunnen de Studio 100 vouchers ingeleverd worden bij de speciale kraam in het winkelcentrum. De kraam staat er op vrijdagen van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur en woensdagen van 13.00 tot 17.00 uur .
Klanten kunnen daar de gespaarde vouchers verzilveren voor de Studio 100 artikelen.
Bij inlevering van 2 of 4 vouchers ontvangt de klant het Studio 100 item voor de lage spaarprijs met kortingen van wel 80%! Tegen inlevering van 2 vouchers is er keuze uit 2 vakantieboeken en 8 voorleesverhalen. Tegen inlevering van 4 vouchers kan er gekozen worden uit 8 gezelschapspellen en 6 ‘Maya de Bij en haar vriendjes’ knuffels.
In het winkelcentrum hangen posters met daarop de tijden waarop de kraam in het winkelcentrum staat.
De actie loopt tot en met zaterdag 30 juli. De vouchers kunnen nog tot en met zaterdag 6 augustus ingeleverd worden bij de kraam.
Kortom, hoe meer aankopen in winkelcentrum Molenhoekpassage, hoe meer vouchers, hoe meer Studio 100 artikelen met hoge korting! Dat is lekker op vakantie gaan!

Foto's:


0