07 juli 2016

Zomerconcert tijdens Schijndel aan Zee

De Koninklijke Harmonie St. Cecilia Schijndel geeft op zondag 17 juli haar jaarlijkse Zomerconcert. Net als vorig jaar wordt het concert gegeven tijdens Schijndel aan Zee op de Markt. Met de lichte, swingende en makkelijk in het gehoor liggende muziek, is het Zomerconcert de perfecte aftrap van de vakantieperiode.
Alle orkesten van de vereniging laten zich horen. Van de samenspeelklas tot het opleidingsorkest en harmonieorkest, van jeugdslagwerkgroep tot drumfanfare en het slagwerkensemble. Het afwisselende en veelzijdige programma bestaat uit lichte, zomerse muziek, die in sommige gevallen ook prima meegezongen kan worden. Wie geen zin heeft om zelf mee te zingen, kan bij enkele nummers ook genieten van de zang van gastzanger Peter Hellings.

Campfire Classics

Uiteraard is er ook na het concert heel wat te beleven op de Markt tijdens Schijndel aan Zee. Zo staan na het concert de Campfire Classics’op het programma: een open podium met akoestische muziek, met een heerlijke, ongedwongen kampvuursfeer. Het Zomerconcert vindt plaats vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis.

Foto's:


0