27 augustus 2016

Bridge-cursus voor beginners in Vinkel

VINKEL – Bij voldoende deelname, zal er in het najaar in Vinkel een beginnerscursus Bridgen van start gaan.

Bridge is voor jong en oud en iedereen kan het leren. Het leuke aan bridgen is de gezelligheid, maar dat is zeker niet het enige, want gezelligheid vind je in vrijwel iedere vereniging. Het is vooral het spelletje zelf, dat blijft boeien. Want, in tegenstelling tot andere kaartspelen, maakt het bij bridge niet uit welke kaarten je krijgt. Het gaat erom wat je ermee doet! Zelfs met een hand zonder punten, kun je subliem tegenspelen en dus een topscore behalen!

Rondom bridgen wordt van alles georganiseerd, zoals bridge-reizen, fiets-bridgedrives, café-bridgedrives. Indien er voldoende opgaven zijn zal er om de week op de donderdagavond les gegeven worden. Start 29 september, 14 lessen, laatste les 6 april 2017. U kunt zich individueel aanmelden.

Voor inlichtingen en opgave kunt u bellen of mailen naar Antoon v.d. Elzen tel.06-46212441 e-mail: antoonjoke@gmail.com of Lenie Hanegraaf tel. 06-28760223 e-mail: hanegraaf.l@planet.nl.