28 september 2016

AaiPet, theater met aaibare apparaten

?De KEG haalt zondag 9 oktober een hilarische voorstelling naar ’t Spectrum. In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. ?Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.
Met hun slapstickachtige dansjes en perfecte timing weten Dionisio Matias en Michiel Blankewaardt een swingende voorstelling neer te zetten met oog voor de kleintjes en de groten.
Aaipet van het gezelschap Bonte Hond is winnaar van een Zilveren Krekel 2015 voor Meest Indrukwekkende Jeugdproductie en kreeg geweldig goede recensies in de Volkskrant, Het Parool en in de Theaterkrant, die de voorstelling vijf sterren toekende.
AaiPet is een hilarische voorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging en is geschikt voor de leeftijd vanaf 2,5 jaar. Hoewel gemaakt voor peuters en kleuters is Aaipet ook voor de ouders niet te versmaden.
De voorstelling wordt twee keer gespeeld: om 14.00 uur en om 16.00 uur in ’t Spectrum, Steeg 9, Schijndel

Reserveren

Kaarten 5 euro kunnen worden gereserveerd via kegtheater@gmail.com, tel. 073-5476573. Graag de tijd vermelden bij reservering. De voorstelling duurt 40 minuten en per keer zijn er 60 plaatsen beschikbaar. Zie voor de trailer: https://vimeo.com/128240966

Foto's:


0