Kermis bij Frappant

Dit jaar heeft Frappant een gevarieerd programma voor jong en oud.

Het begint vrijdag met een gezellige avond darten. Ben je nu lid of vindt je het gewoon heel leuk om te darten en wil je graag meedoen met kermisdarten? Dan kun je vanaf 19:00 uur komen inschrijven aan de bar.
Zaterdag komt Fragment knallen. Fragment is een unieke coverband, die al duizenden podia in Nederland heeft betreden en altijd zorgt voor een feestje. Zondag gaan bezoekers en Dj Crew On Tour de tent op zijn kop zetten en het dak eraf spelen!
Op maandag gaan ze bij Frappant ouderwets Matinéen. Iedereen kent het wel. In de middag een gezellig feestje met Jack van Raamsdonk en in de avond zal John de Bever zijn bekende liedjes laten horen. Alle kermisdagen is DJ MarcelV aanwezig!

Frappant is tijdens de kermis elke dag open vanaf 13.00 uur.