21 september 2016

Sportclubs laten zich zien op kinderboulevard

Voor de vijfde keer wordt op zondag 25 september in Schijndel de kinderboulevard gehouden. De Kinderboulevard wordt georganiseerd door een aantal horecabedrijven in het Centrum.

Tijdens de Kinderboulevard liggen in het centrum van Schijndel en in de Molenstraat een flink aantal opblaasbare hindernisbanen en springkussens. De bedoeling is natuurlijk dat de hindernisbanen allemaal worden overwonnen door de kinderen. Er is een wipe-out circuit met vooral springkussens voor de kleinere kinderen en een wat moeilijke wipe-out circuit voor de grotere kinderen.
Met een scoreformulier wordt bijgehouden welke hindernissen overwonnen zijn. Een vol scoreformulier geeft recht op een leuke prijs.

Schijndelse Sportverenigingen

De Kinderboulevard is ieder jaar weer een groot succes. Dit jaar wordt het traject flink uitgebreid, want ook op het traject tussen Tapperij de Beurs en Cafe de Sok komen een aantal hindernisbanen te liggen. En op dit traject zullen enkele Schijndelse sportverenigingen zich presenteren.
De Schijndelse sportverenigingen zijn geheel vrij gelaten om zelf een uitdaging te verzinnen voor de kinderen. Voor een voetbalvereniging kan dit b.v. door het laten nemen van 5 penalty’s op een goal met een getalenteerde keeper erin. De korfballers kunnen korven op verschillende hoogtes hangen en een gymvereniging kan kinderen een aantal koprollen laten maken.
De kinderboulevard is al 4 jaar een groot succes. Het is een familie-activiteit die ieder jaar druk bezocht wordt. En alle spelen zijn gratis.
Voor de Schijndelse Sportverenigingen is dit natuurlijk meteen een gouden kans om zichzelf te presenteren , maar vooral ook om nieuwe jeugdleden te werven. De jeugd heeft de toekomst en de leden maken de club! Sportclubs die ook nog mee willen doen kunnen zich aanmelden via info@tapperijdebeurs.nl
 

Foto's:


0