29 oktober 2016

KEG brengt voorstelling tijdens kunst- en cultuurweekend

Meneer Theatergroep Lange Mannen speelt op zondag 6 november om 14.00 uur in ’t Spectrum een muzikale voorstelling waarin hardop gedacht wordt over taal. Wie bedenkt woorden? Waar komen ze vandaan? Zijn woorden van iedereen? Hoeveel woorden zijn er eigenlijk en bestaat er voor alles dat je kent een woord?

Meneer Bork zoekt een woord is een humoristisch en aandoenlijk verhaal over een eigenaardig mannetje. Meneer Bork raakt in deze leuke voorstelling vol muziek en woorden af en toe de weg kwijt. Hij vergeet soms waarvoor hij de deur uit ging en draagt onder zijn mooie colbert regelmatig zijn geruite pyjama broek. Zijn haar staat alle kanten op en hij heeft zich niet altijd geschoren. Van woorden raakt hij steeds vaker in de war. Hij wil zo graag uitleggen hoe hij zich voelt, maar geen één woord lijkt dat te beschrijven. Dus gaat hij op zoek naar dat ene woord. Vorig jaar speelde theatergroep Lange Mannen met veel succes “Lange Mannen”. Meneer Bork is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders.
Reserveren
Kaarten zijn €5,- en kunnen gereserveerd worden via kegtheater@gmail.com Indien niet uitverkocht zijn er ook nog kaartjes te koop op zondag 6 november aan de zaal in ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel.
KEG brengt het hele jaar door kindervoorstellingen en niet alleen in het kunst- en cultuurweekend. Op zondag 18 december speelt de laatste voorstelling van dit najaar. Voor het voorjaar van 2017 staan er ook weer vier fraaie voorstellingen op het programma. Zie ook www.kegschijndel.nl

Foto's:


0