18 oktober 2016

Terechte nederlaag voor Schijndel

Schijndel-de Wit wist zondag geen moment te imponeren tegen een ook niet bijster goed spelend WSC.

WSC kwam direct sterker uit de starblokken wat al na 8 minuten resulteerde in een bal tegen de paal. Vooral de buitenspelers waren dikwijls een plaag voor de Schijndelse verdediging. Langzaam kwam ook Schijndel wat beter in het spel wat resulteerde in een kansje voor Brent Blummel en een grote kans voor Jordy van Kasteren. Na een blessurewissel van Niels Berkelmans voor Jordy Broks bleef het spel op en neer gaan en kreeg Schijndel twee corners achter elkaar zonder resultaat. Na 35 minuten viel uit een corner voor WSC wel de 0-1.

Mislukte voorzet

Na de rust was er meteen een kans voor WSC, maar keeper Dennis Schoenmakers reageerde bekwaam. Binnen tien minuten viel een mislukte voorzet van rechts zomaar in het doel van Schijndel en dat betekende de 0-2. Daarna werd Leroy Verhagen vervangen door Rob van der Heijden en Vincent Lathouwers door Kevin Paxton. Dat leverde niet de beoogde extra druk op. In de laatste minuten kon een speler van WSC zo van het middenveld doorstomen en de nederlaag bepalen op 0-3. Zo ging WSC met een verdiende overwinning naar huis.
Schijndel zal alle zeilen bij moeten zetten om nog iets van dit seizoen te kunnen maken.