24 januari 2017

Solide overwinning Zephyr

De dames van Zephyr speelden thuis tegen Groesbeeks Glorie waarvan eerder uit ook al werd gewonnen. Bij de tweede aanval van Zephyr werd het eerste doelpunt gemaakt door Esther van Eggelen. Het antwoord van de dames uit Groesbeek kwam snel, waarna de strijd in de beginfase gelijk op ging. Er werd goed druk gezet waardoor er aan de linkerkant veel ruimte lag. Nolly Goossens werd een aantal keer vrij gespeeld op haar hoekpositie waaruit zij scoorde. De verdediging van Zephyr werkte hard maar Groesbeek kwam terug tot 5-4 bij rust.
Vrij snel in de tweede helft kreeg Zephyr een penalty die goed werd benut. Het bleef gelijk op gaan maar de Schijndelse dames bleven steeds minimaal één punt voor. Een verrassend afstandsschot van Ingrid Bijnen bracht de stand op 8-5. De wedstrijd werd afgesloten met een goede pass naar cirkelspeelster Sonja van Hamond, Zij speelde de bal snel door naar Loes Ketelaars die de eindstand op 10-6 bracht.
De volgende wedstrijd is op zaterdag 28 januari om 19.30 uur in Beek en Donk.