31 januari 2017

Succesvolle eerste verkoop van ‘Torenbier glazen’

GEFFEN – Extra bijdrage aan de Restauratie Toren Geffense Monumentale kerk door verkoop Geffense glazen, naast het al bestaande Torenbier. Samen brachten zij reeds bijna 2.000 euro op en de verkoop loopt nog steeds.

Op 28 januari zijn de bestelde Geffense glazen uitgeleverd aan circa 70 bestellers. Alle bestellers waren vooraf geïnformeerd en opgeroepen, de meesten hebben daar ook gehoor aan gegeven. Totaal werden 404 glazen afgeleverd.

Glas

Cindy van de Heuvel had de eer om het eerste glas te mogen ontvangen, waarbij Piet van Herpen een goede tweede is. Het restant van de beperkte voorraad is nu verkrijgbaar bij Wilma’s kado- en slijterijshop. De mensen achter het Torenbier ontvingen veel warme reacties van de bestellers, het was een gezellige drukte en dit zijn elementen, extra welkom voor het gemotiveerde team van uitleveranciers, dat de winterse kou hiervoor voor minstens drie uur trotseerde.
Verschillende nieuwe ideeën kwamen ook binnen voor het gebruik van het kerkgebouw voor het algemeen belang en voor het generen van extra gelden voor onderhoud en gebruikskosten. Hierover later meer.

Torenbier

Tijdens de glazenverkoop kochten de mensen ook het bijbehorende Torenbier, een combinatie die niet alleen in Geffen, maar in heel Brabant en ver daarbuiten qua kwaliteit en beleving hoog scoort.
De restauratiecommissie is blij en dankbaar met al die enthousiaste kopers, medewerkers en pro deo hulp. Alles met slechts een doel: het Geffense kerkgebouw in een goede staat te kunnen doorgeven en te behouden tot in lengte van dagen.

Foto's:


IIIII0