15 maart 2017

Just A-Mee-Sing? in Nuland

NULAND – Popkoor Just Between houdt op zondag 24 september organiseert het Just A-Mee-Sing festijn op het Prins Bernhardplein in Nuland vanaf 16:00 uur. Tijdens dit festijn zal Just Between, samen met de Mid West Band diverse bekende nummers uit binnen- en buitenland ten gehore brengen.

Het Just A-Mee-Sing festijn is een evenement voor jong en oud. Iedereen mag en kan meezingen met de nummers. Voor teksten wordt gezorgd. Alle omwonenden en muziekliefhebbers uit de regio zijn uitgenodigd om er samen met de muzikanten een bruisende middag van te maken.

Just Between

Just Between is een enthousiast koor uit Nuland met ongeveer 40 leden en staat onder leiding van Maarten Willemsen. De Mid West Band is een Big Band bestaande uit leden van de Politie Eenheid Zeeland/West-Brabant , onder leiding van Rob van Reijmersdal. In haar ruim twintigjarige bestaan heeft Just Between altijd gezocht naar een steeds wisselende vorm van presenteren. De Mid West Band is al eerder in Nuland geweest om samen met Just Between een optreden te verzorgen. Deze band zal voor de muzikale ondersteuning zorgen, maar zich daarnaast ook presenteren met eigen nummers.

Foto's:


0