Lezing Erik Vlaminck

SINT-OEDENRODE – De Belg Erik Vlaminck (1954) is een veelzijdig en maatschappelijk geëngageerd roman- en theaterauteur. Hij leidde de Antwerpse Schrijversacademie en is voorzitter van de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde. Als theatermaker werkte hij voor veel professionele gezelschappen. In zijn boeken weerklinken zijn vroegere ervaringen als leraar en psychiatrisch hulpverlener. Met veel mededogen en geloofwaardigheid beschrijft hij het leven en de tragiek van de gewone mens.Met zijn boeken Suikerspin en Brandlucht heeft hij diverse nominaties en prijzen toebedeeld gekregen.
Morgen geeft hij een lezing in de Knoptoren in Sint-Oedenrode. Aanvang 20.00 uur, toegang 10 euro.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel ‘t Paparas, via www.rooiskultuurkont.nl en aan de kassa.

Foto's:


0