05 april 2017

Gratis met het Schijndels Weekblad naar Paaspop

Grote namen als Waylon, Doe Maar, Anouk en Di-Rect. Topcabaretiers als Hans Teeuwen en Guido Weijers. Meer en meer laat Paaspop zien dat het een breed festival is. Op maar liefst zestien podia met elk een eigen sfeer is er aandacht voor nationale en soms internationale grootheden, maar ook met oog voor de bands waar we in de toekomst nog veel van kunnen gaan horen. En ons eigen Baby Blue mag Paaspop openen. En daarmee het splinternieuwe festivalseizoen.
Wil jij volgend weekeinde nog naar het driedaagse festival op de Molenheide? Dat kan met de kranten van Jan en Jan Media, waaronder het Schijndels Weekblad. In samenwerking met Paaspop mogen we enkele combitickets (3 dagen + camping) weggeven. Beantwoord de volgende vragen:

Al in november werd bekend dat Anouk één van de hoofdacts is. Voor de hoeveelste keer staat ze op Paaspop en wanneer stond ze er voor het eerst?

Stuur het antwoord naar lezersactie@janenjanmedia.nl. Vermeld daarbij in ieder geval je naam, adres en telefoonnummer. Winnaars ontvangen uiterlijk dinsdagmorgen 12.00 uur bericht.

Foto's:


A