PK Vloeren Geffen: “We stôn dur op”

GEFFEN -De mooi, strak gelegde designvloeren in alle kleuren en variaties van PK Vloeren uit Geffen. Het zijn  schitterende ‘plaatjes’ van vloeren in alle soorten en maten. Bovendien, uitermate geschikt voor diverse toepassingen, voor zowel zakelijk als particulier. Donderdag 1 december 2016 was het bedrijf van Peter Kieboom precies 10 jaar jong.  

 Peter Kieboom, een vloerenkenner bij uitstek. Hij heeft de verschuiving meegemaakt dat vloeren, die eerst alleen in fabrieken en bedrijven werden aangebracht, in een verbeterde versie een weg vonden naar onze huiskamers .

“Steeds vaker wordt er voor de traditionele tegel- of houten vloer een alternatief gezocht. Onze vloeren zijn daar een uitstekend alternatief voor. Ze zijn in alle opzichten modern, mooi strak van vorm, kleurrijk en bovendien erg hygiënisch. Alle designs zijn in alle maar enigszins denkbare kleuren te leveren”, aldus Peter. Inmiddels is PK Vloeren, reagerend op de nieuwste ontwikkelingen, bezig om het dealer schap te verkrijgen voor de Corestone Stonelook vloer & wandafwerking. Een vloer die door het bedrijf als zeer exclusief in de markt wordt gezet (www.corestonefloor.com). Het bedrijf PK Vloeren B.V. mag een ware specialist worden genoemd betreffende kunststofvloeren. Maar liefst 27 jaar praktijkervaring liggen er aan ten grondslag.

De vele mogelijkheden zijn bijna ontelbaar geworden. Een complete opsomming en uiteenzetting is te vinden op de website van PK Vloeren (www.pkvloeren.nl). En in alle andere gevallen komt Peter graag bij u persoonlijk de situatie bekijken en adviseren. En dan hebben we meteen de kracht van het bedrijf te pakken. “Korte lijntjes”. Het ultieme credo van PK Vloeren B.V. Persoonlijk contact en adviserend in positieve maar ook, indien nodig, in negatieve zin. Meedenken met de klant, want eerlijkheid duurt het langst, toch?  Daarom is op vele plaatsen de kreet “Waar jullie op stôn, hebben wij gedoan”, van toepassing. En daar zijn ze trots op!

 

Foto's:


P