Van de Pol Glasservice & Schilderwerken

GEFFEN -Bijna 12 jaar timmert Dennis van de Pol aan de weg. “In 2005, op mijn verjaardag, ben ik toen begonnen als zelfstandig ondernemer”, zegt Dennis. Nu, twaalf jaar verder, heeft hij inmiddels drie bedrijven over genomen en werd hij tijdens het Ondernemers Event in Geffen genomineerd als ondernemer van het jaar. De kernwoorden die ten grondslag lagen aan zijn nominatie waren: Ambitieus, ondernemend, gedreven en betrouwbaar. Een lijstje waar je terecht trots op mag zijn.

 De glasbedrijven Frans en Willie van Erp uit Oss en het schildersbedrijf van Frans van Erp zijn inmiddels na de overname geïntegreerd in het bedrijf van Dennis. Zelfs de vertrouwde naam (van Erp) is inmiddels opgenomen in de huisstijl van Dennis van de Pol. De ‘roots’ van het bedrijf van Dennis liggen in Nuland. Van daaruit is hij zijn succesvolle onderneming begonnen. Door hun specialisme en service, maar ook door de overname van Van Erp uit Oss, heeft de afdeling ‘glas’ een enorme expansie teweeg gebracht. Aan de Amsteleindstraat in Oss zijn ze momenteel druk doende met de inrichting van de nieuwe werkplaats en kantoor. “Maar ook het schilderwerk behoort tot onze doelgroep en service. Dat mogen we zeker niet vergeten. Op dit moment hebben we daarvoor een complete ploeg mensen voor aan het werk”, zegt Dennis.

SlotenService

Compleet nieuw is de slotenservice die van der Pol inmiddels beheert. “Een 24- uurs slotenservice die wij in samenwerking met de politie zijn gaan uitvoeren. Met zo min mogelijk schade gesloten deuren open maken”, zegt Dennis.  Wie kent het niet. De sleutel binnen nog op het slot en de deur is in het slot gevallen. Wie kent het niet? “Maar nu is de redding heel nabij”, lacht Dennis. Ze hebben vijf gecertificeerde specialisten in dienst die een half uur na het ‘help’ telefoontje ter plaatse zijn. Het is een 7 daagse 24- uurs service. Hun werkgebied loopt zo’n beetje van Oss tot aan Waalwijk.

Dennis van de Pol: “De klant ontzorgen, dat is onze taak. Gewoon, we doen wat we moeten doen”.

Telefoonnummers van de SlotenService:  073 – 532 50 52 / 0412 – 632237  www.vandepolglas.nl/

 

Foto's:


D