11 april 2017

VCH ligt op koers

De volleyballers van VCH hebben afgelopen zaterdag goede zaken gedaan in de wedstrijd tegen Skunk 3 uit Veghel.
VCH startte sterk in de eerste set. Zowel aanvallend als verdedigend stond VCH zijn mannetje. Halverwege stagneerde het even, waarbij Martijn van den Dolder direct als libero het veld betrad om de opbouw te verzorgen. VCH pakte de draad op en won met 25-20. In de tweede en derde kwam Skunk nauwelijks tot scoren. Beide sets werden eenvoudig gewonnen met respectievelijk 25-9 en 25-13.
In de vierde set kreeg VCH het moeilijker. Skunk kwam op voorsprong, en wist dit verrassend lang vol te houden. VCH revancheerde zich. Vooral buitenaanvaller Henk Timmermans wist aanvallend de tegenstander onder druk te zetten. Na enkele goede servicebeurten aan Schijndelse zijde, won VCH de set met 25-17.
Omdat de directe concurrentie punten liet liggen, heeft VCH het kampioenschap in eigen handen.
Zaterdag 22 april speelt VCH de laatste wedstrijd tegen Polaris om 19.00 uur in ’t Hout te Helmond.