02 mei 2017

Schijndel op de pijnbank gelegd

Schijndel / de Wit was zondag volstrekt kansloos tegen Oirschot, een ploeg die nog volop in de race is voor het kampioenschap. Schijndel kreeg voor rust geen enkele kans. Andersom wel. In de twaalfde minuut liep het nog goed af, maar vier minuten later leverde een voorzet de 0-1 op.
In de 27e minuut speelde Jordy van Kasteren de bal recht in de voeten van van de tegenstander die wel raad wist met dit presentje, 0-2. In de 39e minuut werd een nieuwe fout van de verdediging met een derde treffer afgestraft. Schijndel /de Wit deed z’n best maar was niet opgewassen tegen deze tegenstander.
Zo gaat de rust in met een terechte achterstand van 0-3.
Ook in de tweede helft liep Schijndel grotendeels achter de feiten aan. Een misverstand aan Schijndelse kant leverde in de 77ste minuut de 0-4 eindstand op. Een kansloze nederlaag tegen een veel beter spelende ploeg.