02 mei 2017

Wielervereniging Schijndel

Stijn Hanegraaf heeft afgelopen zondag in de Ronde van Geldrop bij de nieuwelingen een vijfde plaats behaald.
In Dordrecht werd een dag eerder de Marion Gödde Meisjesronde verreden. Voor zowel nieuweling-meisjes als voor de junior-vrouwen werd hier een omnium verreden. Na drie onderdelen wist Femke Gerritse bij de nieuweling-meisjes een 12e plaats te behalen. Bij de junior-vrouwen legde Dieke Hendriks na drie onderdelen beslag op een 20e plaats. In het criterium was zij gevallen en kreeg daarna ook nog te maken met een aanlopende rem waardoor een goed resultaat in zowel het criterium als in het omnium verkeken was.
In Zeeuws Vlaanderen werd die dag de 11e Wim Hendriks Trofee voor nieuwelingen verreden. Deze klassieker ging over een afstand van 80 kilometer. Stijn Hanegraaf behaalde een 57e plaats. Pete Uptegrove werd 69e en Aleksandr Maas werd 116e.

Jeugd

Enkele jeugdleden van WV Schijndel namen op zondag 30 april deel aan een jeugdwedstrijd in het Belgische Arendonk. In Zuid-Nederland werd in de mei vakantie geen jeugdwedstrijd gehouden waardoor de wedstrijd in Arendonk een alternatief vormde voor sommige leden. En dat was niet zonder succes. Maar liefst twee overwinningen werden er behaald waaronder door Jan Kraus die zijn eerste zege behaalde. De uitslagen: Cat. 12-jarigen: 1. Jan Kraus; 10. Delano Hoskens. Cat. 13-jarigen: 3. Laszlo van Melis. Cat. 14-jarigen: 1. Max Mosmuller; 16. Elise Uijen (2e meisje)

Op Koningsdag 27 april namen diverse jeugdleden van WV Schijndel deel aan de Mini Acht van Chaam. De uitslagen: Cat. 1: 5. Andries Knaapen. Cat. 3: 20. Joost Konings. Cat. 5: 25. Delano Hoskens; 31. Siem Kanters; 34. Niels Janssen; 37. Siemen Hooiveld; Ed Uptegrove DNF. Cat. 6: 7. Elise Uijen; 13. Laszlo van Melis. Cat. 7: 4. Tijn Louwerensen; 9. Tom van de Weijdeven; 27. Stijn Peters.

Foto's:


0