Uitnodiging: Banenmarkt ‘wil jij aan de slag als chauffeur?!’

Door de aantrekkende economie is er een tekort aan vakbekwame chauffeurs. Op 22 juni organiseren het Sectorinstituut Transport en Logistiek, UWV en verschillende transportbedrijven en logistieke dienstverleners in de regio Brabant een banenmarkt voor (nieuwe) chauffeurs met aantrekkelijke (doorgroei) mogelijkheden voor een opleiding en/of baan als vrachtwagenchauffeur.

Op de banenmarkt kunnen (nieuwe) chauffeurs direct in gesprek gaan met werkgevers om samen te bepalen welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Heb je altijd al chauffeur willen worden?
Voor mensen die altijd al chauffeur hebben willen worden biedt het sectorplan transport en logistiek met het project ‘2000 chauffeurs gezocht’ een unieke kans om hun droombaan te realiseren:

Je lesgeld wordt voor 90% vergoed
Je krijgt een baangarantie bij je nieuwe werkgever.
Na je opleiding ga je direct aan de slag.

Sinds de start van het project hebben zo al meer dan 1500 kandidaten een nieuwe werkgever in transport gevonden. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier:stlwerkt.nl/2000chauffeurs.

Ben je al chauffeur?
Ben jij vrachtwagenchauffeur en ben je toe aan een volgende stap? Het Sectorinstituut Transport en Logistiek heeft diverse mogelijkheden voor jou om (door) te groeien als vrachtwagenchauffeur! Ben je in het bezit bent van je C/CE- rijbewijs? Dan bieden we je de volgende mogelijkheden:

Heb je C/CE-rijbewijs + Code 95?

Dan kun je op de banenmarkt direct solliciteren bij deze transportbedrijven.
Doorgroeien van C naar E? Haal met 90% subsidie je rijbewijs E. Je krijgt een baangarantie van een jaar bij één van de bedrijven.
Nog geen Code 95? Volg met subsidie 35 uur nascholing en ga daarna aan de slag bij één van de bedrijven.

Meld je aan!
Meld je hier aan om zeker te zijn van een plek! Je ontvangt na je aanmelding een uitnodiging met verdere informatie.

Over Sectorinstituut Transport en Logistiek
Sectorinstituut Transport en Logistiek werkt voor mens en werk in transport en logistiek. Onze organisatie is opgericht door sociale partners in de sector: TLN, VVT, FNV Transport & Logistiek en CNV Vakmensen.

Foto's:


v